Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Έχασε τη νίκη στο 90’


Τη νίκη στα χέρια της κρατούσε στο “Fionia Park” του Odense η Aston Villa, αλλά τελικά δεν κατάφερε να την πάρει, αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι, οι “Claret and Blue” έφυγαν από τη Δανία με το 2-2 που τους δίνει το πλεονέκτημα στην υπόθεση-πρόκριση από τον τρίτο γύρο του Intertoto για το δεύτερο προκριματικού του UEFA Cup.

Η ομάδα του Martin ONeill μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον John Carew. Ο Ashley Young προσπάθησε με συρτό σουτ να νικήσει τον Onyszko, ο οποίος απέκρουσε. Ο Νορβηγός, που ακολούθησε τη φάση, κέρδισε το rebound και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η Odense παρά την ψυχρολουσία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ξαναμπεί στο παιχνίδι και ευτύχισε να ισοφαρίσει στο 25ο λεπτό. Ο Haaland επιχείρησε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Steven Sidwell, o οποίος στην πρώτη του συμμετοχή με την Aston Villa έβαλε αυτογκόλ.

Στο δεύτερο μέρος, η Odense ήταν αυτή που πίεσε την άμυνα των Άγγλων, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει το προβάδισμα. Αντίθετα, οι Villans με τον Martin Laursen κατάφεραν να προηγηθούν για δεύτερη φορά. Με δημιουργό και πάλι τον Ashley Young, ο οποίος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δανός κεντρικός αμυντικός πήρε την κεφαλιά και “έγραψε” το 2-1 για την ομάδα του Birmingham.

Ωστόσο, ο επίλογος του αγώνα έμελλε να γραφτεί στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. O Christiansen με σουτ νίκησε τον Taylor και διαμόρφωσε μπροστά σε 11.393 το τελικό Odense Aston Villa 2-2.

Goals: 25’ Sidwell (own goal), 90’ Christensen – 7’ Carew, 76’ Laursen

Yellow cards: Christensen – Young, Carew

OB Odense: Onyszko, Haaland, Andreasen, Christensen, E. Helveg, Hansen, Fall, Runstrom (78’ Bolanos), Absalonsen, H. Hansen (28’ Djemba-Djemba).

Aston Villa: Taylor, Gardner, Bouma, Laursen, Knight, Reo-Coker, Sidwell (82’ Routledge), Young, Petrov, Agbonlahor, Carew.

Δεν υπάρχουν σχόλια: