Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Aston Villa - Wolves (preview)


Οι απουσίες στην άμυνα πονοκεφαλιάζουν τον Gerard Houllier, την ώρα που η Wolves θα έχει μετά από καιρό τους Kightly και Mancienne στην αποστολή.

Aston Villa

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για τη Villa, η ήττα από την Bolton (3-2) την διατήρησε σε περιπέτειες και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Το κλίμα πάντως στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού οι Richard Dunne και James Collins καβγάδισαν με μέλη του τεχνικού τιμ. Ο Gerard Houllier δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά δήλωσε πως ο σύλλογος αντέδρασε αποφασιστικά και οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν.

Δύο μόλις βαθμοί χωρίζουν τη Villa από την επικίνδυνη ζώνη, επομένως παιχνίδια όπως το σημερινό με τη Wolves, χαρακτηρίζονται ιδιαιτερα κρίσιμα. Ο Houllier προβληματίζεται έντονα για τη σύνθεση που θα παρατάξει, ειδικά στην άμυνα, μιας και οι επιλογές του είναι αρκετά περιορισμένες.

Πέρα από την τιμωρία που πιθανόν να τους επιβληθεί, οι Dunne και Collins παραμένουν εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού, όπως και ο Luke Young, ενώ ο Ciaran Clark συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και καλείται να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών. Αυτό σημαίνει ότι μόλις τρεις αμυντικοί είναι διαθέσιμοι, οι Cuellar, Baker και Walker, ενώ αναμένεται να δούμε τον Delph σε ρόλο αριστερού μπακ.

Wolves

Ανεβασμένη εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η Wolves, η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η προσθήκη του δανεικού απ' την Tottenham, Jamie O'Hara, ανέβασε την ποιότητα της μεσαίας γραμμής των "Λύκων" και ο Mick McCarthy επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά, αν και όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρει ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

Δεκαέξι μήνες συμπληρώθηκαν από το τελευταίο παιχνίδι του Michael Kightly, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αποκτήσει η Wolves τα τελευταία χρόνια. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από αλλεπάλληλες επεμβάσεις στα δύο του γόνατα, με αποτέλεσμα να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα καταφέρει ν' αφήσει πίσω του την ατυχία και έπειτα από δύο εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα, ο McCarthy τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Aston Villa.

Εκτός όμως από τον Kightly, την επιστροφή τους είναι πολύ πιθανό να κάνουν και οι μακροχρόνιοι τραυματίες, Mancienne και Guedioura, σε αντίθεση με τους Hunt, Edwards και Zubar, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Προϊστορία

Η Villa παραμένει αήττητη εδώ και 17 αγώνες κόντρα στη Wolves, η οποία δέχτηκε γκολ και στις 11 πρόσφατες επισκέψεις της στο "Villa Park".

Διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Phil Dowd με βοηθούς τους Scott Ledger και Glenn Turner.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: