Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δεν πουλά τον Walker o Redknapp


O Kyle Walker έχει δοθεί δανεικός στην Aston Villa από την Tottenham μέχρι το τέλος της σεζόν και η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτό το πιστοποιεί και το γεγονός, ότι ο 20άχρονος δεξιός αμυντικός, κλήθηκε από τον τεχνικός της εθνικής Αγγλίας Fabio Capello για τον αγώνα που θα δώσουν τα “Λιοντάρια” με την Ουαλία για τα προκριματικά του Euro 2012 το ερχόμενο Σάββατο, καθώς και για το φιλικό με την Γκάνα την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί ο τεχνικός της Aston Villa Gerard Houllier να θέλει να μονιμοποιήσει τον Walker στην ομάδα, προσφέροντας 10 εκατομμύρια λίρες στους Spurs, ωστόσο ο προπονητής της Tottenham Harry Redknapp δεν πρόκειται να δεχθεί την πρόταση της Villa.

O Redknapp μπορεί να έδωσε δανεικό τον Walker τόσο στην QPR όσο και στην Villa την φετινή χρονιά, ωστόσο τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και θα τον επαναφέρει στο White Hart Lane. Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Walker διαθέτει τεράστιο ταλέντο και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει. Τουλάχιστον όχι σύντομα. Ο Redknapp επιβεβαίωσε ότι ο Walker θα φορά την φανέλα της Tottenham την επόμενη χρονιά, κάνοντας δηλώσεις σε βρετανική ιστοσελίδα.

“Ο Kyle θα είναι κοντά μας την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι ακόμη πολύ μικρός και συνέχεια μαθαίνει. Αλλά διαθέτει τεράστιο ταλέντο το οποίο αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι θα αγωνισθεί με την φανέλα της εθνικής και σίγουρα θα πάρει πολλές εμπειρίες από αυτό το πράγμα. Έχει τα φόντα να γίνει κάποια στιγμή ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας”.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: