Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Όμορφα και ωραία η Αγγλία


Η Αγγλία πήρε μία εύκολη νίκη εναντίον της Ουαλίας και πλέον έπιασε το Μαυροβούνιο στη κορυφή του εβδόμου ομίλου. Ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε πριν καν αρχίσει αφού το σκορ έκλεισε από το 14ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι Άγγλοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενώ οι Ουαλοί όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί. Έτσι το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος με την Αγγλία να ανεβαίνει στη πρώτη θέση του ομίλου και την Ουαλία να παραμένει χωρίς βαθμό έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Α’ Ημίχρονο

To παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες να δείχνουν από την αρχή το πάθος τους για τη νίκη. Η Αγγλία ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που επισκέφτηκε τα καρέ της Ουαλίας. Ο Collins μάρκαρε αντικανονικά τον συμπαίκτη του στην Aston Villa , A.Young και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Lampard που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Hennessey κάνοντας το 0-1 στο 7ο λεπτό. Αυτό ήταν και το 21ο γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας για τον άσο της Chelsea.

Tα «Λιοντάρια» συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και το 0-2 ήρθε εφτά λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό ο Johnson βρήκε με εκπληκτική μπαλιά τον Young και αυτός με σέντρα πάρε βάλε έδωσε την ευκαιρία στον Bent να πετύχει το τρίτο τέρμα του στους τρεις τελευταίους αγώνες με την Αγγλία. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους Άγγλους να τον ελέγχουν απόλυτα και τους Ουαλούς να μην μπορούν να πατήσουν ούτε στη περιοχή του Hart. H τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 40ο λεπτό όταν ένα ξαφνικό σουτ του Young πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Hennessey.

Β΄ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι Ουαλοί προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους ενώ από την άλλη μεριά οι Άγγλοι θέλησαν να κάνουν διατήρηση δυνάμεων και να προφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η ομάδα του Speed απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 54ο λεπτό με το σουτ του King να περνάει λίγο άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ramsey στο 63ο λεπτό.

Oι αλλαγές που έκανε ο Speed δεν βοήθησαν την Ουαλία αφού όσο και να ήθελαν οι παίχτες της δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Hart. Από την άλλη μεριά ο Capello δοκίμασε νέα σχήματα για την ομάδα του και η Aγγλία φάνηκε να έχει το μυαλό της στον επόμενο αγώνα με την Ελβετία. Οι τελευταίες καλές στιγμές σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις αλλά τόσο το σουτ του Downing όσο και αυτό του Bellami πέρασαν άουτ. Έτσι η Αγγλία πήρε μια σημαντική και άνετη νίκη που την έφερε στην κορυφή του ομίλου.

Wales: Hennessey, Gunter, Danny Collins, Crofts, James Collins, Williams, Ledley, Bellamy, Morison(Evans 65’), Ramsey, King(Vaughan 65’).
England: Hart, Johnson, Dawson, Terry, Cole, Parker( Jagielka 88’), Lampard, Wilshere ( Downing 82’), Rooney(Milner 70’), Young, Bent.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: