Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πρώτος στόχος ο Young για τους Reds


Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Ashley Young θα αποχωρήσει από την Aston Villa μετά τη λήξη της χρονιάς. Ο Young που πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Villa και αρκετές είναι οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο αυτή που πραγματικά θέλει να αποκτήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή είναι η Liverpool, με τον προπονητή των Reds Kenny Dalglish να είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Young. O θρύλος των Reds παρακολουθεί τον ακραίο επιθετικό εδώ και αρκετούς μήνες, πριν καν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Reds και είναι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του σε μια θέση που η αλήθεια είναι ότι έχουν έλλειψη οι Reds.

O Young κοστολογείται στα οκτώ εκατομμύρια λίρες, ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η Liverpool, αν λάβουμε υπόψη και τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες, ο τεχνικός διευθυντής των Reds Damien Comolli. Ο Γάλλος παράγοντας αποκάλυψε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ίσως και νωρίτερα…

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: