Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ανακατατάξεις στη Villa;


Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Aston Villa το καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Οκτώ βασικοί παίχτες δεν έχουν καλές σχέσεις με τον Gerard Houllier και αναφέρεται πως έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο φυγής τους από το Villa Park. Αυτοί είναι οι Gabriel Agbonlahor, Stiliyan Petrov, Richard Dunne, James Collins, Brad Friedel, Ashley και Luke Young and Stephen Warnock.

Για μερικούς, όπως οι Dunne, Friedel και Warnock αυτό ήταν γνωστό, όχι όμως και για άλλους, όπως οι Agbonlahor και Ashley Young. Το εν λόγω δημοσίευμα ισχυρίζεται πως οι παίχτες είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων εντός αποδυτηρίων, την επιβολή αυστηρότερων προστίμων και την παραπομπή όσον παραβαίνουν τον κώδικα συμπεριφοράς στον ιδιοκτήτη Randy Lerner.

Σύμφωνα με πηγές από την ομάδα το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό για το Γάλλο, ωστόσο ο λόγος για τον οποίο δεν έχει βγει πιο φανερά προς τα έξω αυτό είναι η θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή οι Villans βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι παίχτες έχουν υποσχεθεί πως θα μείνουν ενωμένοι για να καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ως τώρα ο Houllier στηρίζεται από το σύλλογο, κάτι που φάνηκε από τις προ ημερών δηλώσεις των Lernder και Paul Faulkner, εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας. Αυτό ίσως γίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω της κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Villa, αλλά ίσως και οι ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν στον Γάλλο τεχνικό.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: