Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στηρίζουν Houllier


Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται μετά την ήττα από τη Wolves η Aston Villa και μαζί της και ο Gerard Houllier. Αυτή τη στιγμή οι Villans είναι στη 14η θέση, όμως απέχουν μόλις ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού και τα περιθώρια για νέες απώλειες έχουν στενέψει. Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν φήμες περί απόλυσης του Γάλλου τεχνικού, ωστόσο άπαντες δείχνουν να τον στηρίζουν.

Χθες ήταν ο Darren Bent αυτός που το έπραξε με δηλώσεις του, ενώ σήμερα μίλησε επί του θέματος ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Paul Faulkner, ο οποίος δήλωσε: "Περισσότερες πιθανότητες παραμονής θα έχουμε με τον Gerard".

Από την πλευρά του ο Randy Lerner, πρόεδρος του συλλόγου, είπε στη Villa Talk: "Όταν οι πεζοναύτες μου φορούσαν τις στολές τους και το έμβλημα του σώματος και πήγαιναν στη μάχη τα πράγματα ήταν σκληρά. Δεν πάλευαν για τον διοικητή τους, αλλά για αυτούς που βρίσκονταν δίπλα τους, αυτούς δηλαδή που φορούσαν τις ίδιες στολές και το έμβλημα".

"Όταν ένας παίχτης φοράει την εμφάνιση και το έμβλημα της ομάδας θα περίμενα το ίδιο. Έχουμε καλά παιδιά, τα οποία παίζουν με πάθος. Έχουμε δει όλους να το κάνουν και τους έχουμε επευφημήσει. Είναι επαγγελματίες και δίνουν σε κάθε παιχνίδι το 110%. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάχτυλο τον οποιονδήποτε και να κοιτάξουμε τη φανέλα με το μπλε και το κόκκινο, να βγούμε έξω στα επόμενα παιχνίδια και να παλέψουμε μέχρι τέλους".

Τέλος, για το θέμα της παραμονής της Villa μίλησε στη Daily Star ο Steward Downing: "Από εμάς εξαρτάται. Απλώς πρέπει να πάρουμε κάποια καλά αποτελέσματα. Η Wolves έκανε καλά τη δουλειά της, αλλά κάποιες φορές πρέπει να παραδέχεσαι ότι δεν είσαι καλός'.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: