Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ύμνοι Bent για Young


Καμία έκπληξη δεν έχει προκαλέσει στον Darren Bent το ενδιαφέρον των Liverpool και Manchester United για τον Ashley Young. Ο Άγγλος επιθετικός θεωρεί πως ο συμπαίχτης του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και γι’ αυτό δικαιολογημένα έχει αναγκάσει αυτές τις δύο μεγάλες ομάδες να στρέψουν τα βλέμματά τους πάνω του. Επίσης, επισημαίνει πως τον έχει βοηθήσει πολύ από τη στιγμή που πήγε στο Villa Park και αναμφίβολα θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει μαζί του.

"Ο Ashley παίζει πραγματικά πολύ καλά αυτή τη χρονιά και έχει συνδεθεί το όνομά του με κορυφαίες ομάδες. Αυτό γίνεται λόγω της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Είναι φανταστικός και με έχει βοηθήσει πολύ από τη στιγμή που πήγα στη Villa. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να δημιουργούμε φάσεις και να σκοράρουμε για λογαριασμό της Villa".

Όσον αφορά για το παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με την Ουαλία είπε: "Αυτά τα παιχνίδια ανέκαθεν είναι δύσκολα, γιατί πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στα derbies. Όμως, εμείς προηγηθήκαμε με 2-0 στο 15’ και κάναμε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα ήταν αν ως τότε δεν είχαμε ανοίξει το σκορ. Ο μάνατζερ ήταν ευχαριστημένος. Πάντα υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης και στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε το παιχνίδι από το γκάζι. Εντούτοις και στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτερη ομάδα".

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: