Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μπενίτεθ VS Ουγιέ


Ενάντια στην επιμονή του Ζεράρ Ουγιέ να διεκδικεί μερίδιο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λίβερπουλ το 2005 καταφέρθηκε ο Ράφαελ Μπενίτεθ, τονίζοντας ότι το επίτευγμα από άποψη προπονητικής είναι καθαρά δικό του.
Ο Ζεράρ Ουγιέ μετά από μία χρονιά που άφησε τη Λίβερπουλ τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ το καλοκαίρι του 2004 είδε τη διοίκηση των «κόκκινων» να μην συνεχίζει τη συνεργασία μαζί του και να καλεί τον Ράφαελ Μπενίτεθ της «υπερηχητικής» Βαλένθια.

Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε στην πρώτη του χρονιά τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ουγιέ να τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι η ομάδα που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν και η δική του συν τις προσθήκες δύο παικτών, αυτές των Τσάμπι Αλόνσο και Λουίς Γκαρσία.

Ο Μπενίτεθ όμως δεν μπορεί να ανεχτεί αυτές τις δηλώσεις που όπως και στο παρελθόν έσπευσε άμεσα να τονίσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και να εξηγήσει τους λόγους που του δίνουν δίκιο:

«Τα τελευταία δύο χρόνια του Ουγιέ δεν ήταν τα καλύτερα. Η διοίκηση ήθελε να το αλλάξει αυτό και έτσι βρέθηκα εγώ στον πάγκο. Για να φτάσουμε στον τελικό κάναμε μεγάλα παιχνίδια και επικρατήσαμε έναντι σπουδαίων αντιπάλων. Παίκτες κλειδιά όπως ο Αλόνσο και ο Λουίς Γκαρσία δεν υπήρχαν στην ομάδα και άλλαξε και η αγωνιστική μας φιλοσοφία. Όλα ήταν διαφορετικά. Οι τακτικές, η αφοσίωση και το πάθος των παικτών. Μπορείτε να δείτε και στη Βαλένθια κάτι ανάλογο».

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: