Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ουαλία-Αγγλία (preview)


Τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή του 7ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2012, θα ψάξει σήμερα η Αγγλία στο Μιλένιουμ του Κάρντιφ απέναντι στην Ουαλία (17:00). Ο Φάμπιο Καπέλο αναμένεται να κρατήσει στον πάγκο τον Φρανκ Λάμπαρντ ενώ ο Γκάρι Σπιντ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκάρεθ Μπέιλ
Η είδηση το πρωί της Πέμπτης άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η Αγγλία ήταν έτσι κι αλλιώς το μεγάλο φαβορί του αγώνα όμως η απουσία του μεγάλου αστεριού των Ουαλών, μείωσε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των Ουαλών για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Γκάρεθ Μπέιλ υπέστη τράβηγμα και επέστρεψε στο Λονδίνο για αποθεραπεία, αφήνοντας τον Γκάρι Σπιντ και τους παίκτες του να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση.

Η Ουαλία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει χειρότερο ξεκίνημα στον όμιλο. Σε τρεις αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες ήττες έχοντας δεχθεί έξι γκολ ενώ έχει σημειώσει μόλις ένα. Ο Σπιντ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ιδιαίτερα αμυντικούς προσανατολισμούς και υπολογίζει ότι το 4-3-3 θα τον βοηθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερους κενούς χώρους. Εκτός από τον Μπέιλ, εκτός μάχης είναι και ο επιθετικός Έρνσο καθώς και ο Σαμ Ρίκετς. Αντίθετα ο μέσος Άλεν και ο αμυντικός Κόλινς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Δίδυμο Ρούνεϊ-Κάρολ...Ίσως
Η 11αδα της Αγγλίας αποτελεί έναν πραγματικό γρίφο για το σημερινό ματς. Ο αγγλικός Τύπος αλλά και ο Φάμπιο Καπέλο ασχολήθηκαν περισσότερο τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του αρχηγού και την επιστροφή του περιβραχιόνιου στο μπράτσο του Τζον Τέρι. Ο Ιταλός τεχνικός δοκίμασε αρκετά σχήματα μέσα στην εβδομάδα όμως δεν δείχνει να έχει αποφασίσει για τους 11 που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι αλλά ούτε και για το σύστημα.

Εκτός αποστολής είναι οι Στίβεν Τζέραρντ, Ρίο Φέρντιναντ, Θίο Γουόλκοτ και Ανταμ Τζόνσον όμως ο Καπέλο έχει λύσεις. Αν δεν επιλέξει σύστημα 4-4-2 και Ρούνεϊ-Κάρολ επιθετικό δίδυμο, θα προτιμήσει το 4-2-3-1 και τον Ρούνεϊ πίσω από τον Ντάρεν Μπεντ για τον οποίο πρόσφατα μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια.

Μια θέση παίζεται επίσης και στη μεσαία γραμμή αφού δίπλα στον Τζακ Γουίλσιρ ίσως δεν τοποθετηθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ αλλά ένας εκ των Σκοτ Πάρκερ και Γκάρεθ Μπάρι.

Πιθανές Συνθέσεις:
Ουαλία:Χένεσεϊ - Γκάντερ, Γουίλιαμς, Τζέιμς Κόλινς, Ντάνι Κόλινς - Λέντλεϊ, Ράμσεϊ, Κινγκ - Τσερτς, Μόρισον, Μπέλαμι
Αγγλία:Χαρτ - Α.Κόουλ, Γιαγκέλκα, Τέρι, Τζόνσον - Γουίλσιρ, Πάρκερ, Λένον, Γιανγκ - Ρούνεϊ, Κάρολ

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: