Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ηθικόν ακμαιότατoν!


Την άποψη ότι το ηθικό της ομάδας του δε δέχτηκε κανένα '' πλήγμα '', σχετικά με τον καυγά που έγινε προ λίγων ημερών και στον οποίο συμμετείχαν δυο παίκτες της ομάδας, ο Richard Dunne και ο James Collins, εξέφρασε ο τεχνικός της Aston Villa, Gerard Houllier. Ο προπονητής της ομάδας ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει προτεραιότητα είναι το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στην Wolves και καλά θα κάνουν όλοι, να βάλουν στην άκρη το άσχημο αυτό περιστατικό.

'' Δε νομίζω ότι επηρεάστηκε το ηθικό της ομάδας. Όλη η υπόλοιπη ομάδα έχει προπονηθεί καλά και είναι προετοιμασμένη για τον αγώνα με την Wolves. Πρέπει να βάλουμε το περιστατικό στην άκρη και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και γενικά στην συνέχεια του πρωταθλήματος ''.

Σχετικά με το παιχνίδι με αντίπαλο την Wolves είπε:

'' Είναι σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε ένα ντέρμπι στην έδρα μας και οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν τι σημαίνει αυτλο το παιχνίδι για τους φιλάθλους μας. Η Wolves είναι πολύ καλή ομάδα και ο Mick McCarthy, που θαυμάζω, έχει κάνει μια πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Έχουνε κερδίσει μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος όμως νομίζω η πίεση βρίσκεται περισσότερο σε αυτούς παρά σε εμάς. Ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε και ο βαθμολογικός πίνακας θα επανέλθει σε τάξη ''.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: