Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

OB Odense – Aston Villa (preview)


Η σεζόν 2008-09 αρχίζει για την Aston Villa, η οποία ρίχνεται στη μάχη του Intertoto με αντίπαλο την OB Odense της Δανίας στο “Fionia Park” το Σάββατο στις 21:05.

Η ομάδα του Martin ONeill βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της Premier League, αλλά και του UEFA CUP, σε περίπτωση που προκριθεί κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο και ερωτηματικό αποτελεί σε ποια κατάσταση θα είναι κόντρα στην πιο έτοιμη Odense. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι “Claret and Blue” ταξίδεψαν στη Δανία με μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας, χωρίς να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους και με αποστολή... ανάγκης. Να σημειώσουμε πως ο Stuart Taylor είναι ο μοναδικός επαγγελματίας τερματοφύλακας στο έως τώρα έμψυχο δυναμικό, δεν υπάρχει κλασικό δεξί μπακ, ενώ ο Martin ONeill μόλις και μετά βίας συμπληρώνει 18άδα.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες η Aston Villa διαθέτει ένα – κατά πολύ – καλύτερο σύνολο σε σχέση με τους τέταρτους της Δανίας και αυτό καλείται να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Βορειοϊρλανδός αναμένεται να τοποθετήσει τον Taylor κάτω από τα γκολπόστ, τους Bouma, Gardner, Knight και Laursen στην άμυνα, τους Reo-Coker, Young, Sidwell και Petrov στο κέντρο με τον Agbonalhor και τον Carew στην επίθεση.

Η ομάδα του Birmingham μέχρι τώρα έχει δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η πρώτη ήττα ήρθε από την FC Zurich με 2-1, ενώ στο δεύτερο ματς η Lincoln επικράτησε με 3-1.

Καινούριο πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν θα είναι ο Steve Sudwell, ο οποίος αποκτήθηκε για να ενισχύσει το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσο για την Odense, στον προηγούμενο γύρο του Intertoto απέκλεισε με δύο νίκες (2-1, 2-0) την Τούρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: