Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεπιθύμητος ο Ουγιέ στην Άστον Βίλα


Η διαφαινόμενη πρόσληψη του Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της Άστον Βίλα έχει θορυβήσει πολλούς ποδοσφαιριστές των “Villagers” που δεν βλέπουν με καλό μάτι των Γάλλο τεχνικό.


Ο Μπράντ Φρίντελ και ο Στέφεν Γουόρνοκ είναι παλιοί γνώριμοι του Ουγιέ από τον καιρό που ο πρώην προπονητής της Λιόν ήταν στον πάγκο της Λίβερπουλ και οι δύο παίκτες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.


Ο τερματοφύλακας και ο ακραίος αμυντικός της Άστον Βίλα πέρασαν δύσκολες στιγμές στους «κόκκινους» με τον Ουγιέ στον πάγκο καθώς ο πρώτος πουλήθηκε στην Μπλάκμπερν το 1999 ενώ ο Γουόρνοκ πήγε δανεικός στην Κόβεντρι. Είναι λογικό λοιπόν να μην έχουν στην… καρδιά τους τον υποψήφιο νέο τους προπονητή.



Μια πηγή από την ομάδα των “Villagers” δήλωσε στην “News of the World”: «Όταν ακούστηκε πως ο Ουγιέ είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άστον Βίλα δεν ήταν και το καλύτερο για μερικούς παίκτες. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την δύναμη των συναισθημάτων ειδικά για τον Φρίντελ που δεν αισθάνθηκε ποτέ κοντά του τον Γάλλο όταν ήταν οι δυο τους στην Λίβερπουλ".



Ο ίδιος ο Ουγιέ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την δουλειά δεν απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει αυτός ο νέος προπονητής του συλλόγου από το Μπέρμιγχαμ: «Ποτέ και πάντα είναι οι δύο λέξεις που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς όταν μιλάς για ποδόσφαιρο», απάντησε λακωνικά ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: