Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλει Villa (και) ο Donadoni


Μπορεί αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τη Daily Mail ο Gerard Houllier να εμφανίζεται ως το Νο 1 φαβορί για να αντικαταστήσει τον Martin O'Neill αλλά το Skysports.com αποκαλύπτει ότι και ο Roberto Donadoniε ενδιαφέρεται να κάτσει στον πάγκο της Aston Villa.



Ο Donadoni τα τελευταία χρόνια δούλεψε ως ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας με την οποία έφτασε ως τα προημιτελικά του Euro 2008 (αποκλείστηκε στα penalty από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς) και στη συνέχεια πήγε στη Νάπολι απ' όπου έφυγε κακήν κακώς τον Οκτώβριο.



Επομένως, ο άνεργος, τη δεδομένη χρονική στιγμή Ιταλός, θεωρεί τη Villa ιδανική περίπτωση για τον ίδιο κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός του Charles Collymore στο skysports.com που μάλιστα τόνισε ότι ο πελάτης του έχει υποβάλλει ήδη αίτηση πρόσληψης.



"Ο Roberto είναι ένας μαθητής του Αγγλικού ποδοσφαίρου και ενδιαφέρεται πολύ για να γίνει προπονητής της Aston Villa. Ξέρει ότι η Villa είναι μία από τις καλύτερες ομάδες με φιλόδοξο ιδιοκτήτη και αισθάνεται ότι θα μπορούσε να πετύχει εκεί. Ο Roberto έχει δουλέψει σε πολύ υψηλο επίπεδο και πλέον όνειρό του είναι να εργαστεί και στην Αγγλία. Έχει την εμπειρία και το ταλέντο να βελτιώσει τους νεαρούς Άγγλους παίχτες και γνωρίζει έπίσης πως να αποκτήσει τα ξένα ταλέντα".

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: