Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

West Brom-Aston Villa (preview)


To φετινό πρωτάθλημα τη Premier League μπαίνει στην τελική του ευθεία, μιας και απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία του. Στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής η West Brom υποδέχεται την Aston Villa με τις δύο ομάδες με ενδεχόμενη νίκη να σφραγίζουν την παραμονή τους στην Premier League.

West Brom:

Από τότε που ο Roy Hodgson ανέλαβε τις τύχες της West Brom, οι Baggies έχουν παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Μετρούν μόλις μια ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και αυτή από την Chelsea. Η ομάδα του Hawthorns έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από την παραμονή της στην Premier League και αν μη τι άλλο αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Ας μην ξεχνάμε πως όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Roy Hodgson, η West Brom βρισκόταν στην ζώνη του υποβιβασμού και πλέον βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Και αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο ιδιαίτερα την φετινή χρονιά, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως οι Baggies θα είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Η ομάδα του Roy Hodgson βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πίσω από την Αston Villa και αν καταφέρει να την κερδίσει τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Premier League. Κάτι τέτοιο ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι, μιας και οι Baggies θα παρουσιαστούν με αρκετές απουσίες στο χορτάρι του Hawthorns. Εκτός για το ντέρμπι του Birmingham είναι οι τραυματίες Dorrans, Reid και Thomas, ενώ επίσης αμφίβολοι είναι και οι Brunt και Cech.

Aston Villa:

Η χρονιά είναι πάρα πολύ περίεργη για την Αston Villa μιας και παρουσιάζει πολλές μεταβολές στην απόδοσή της. Αυτό την έχει φτάσει στο σημείο να παλεύει για την σωτηρία της και στο σημερινό παιχνίδι χρειάζεται μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει. Και αυτό γιατί αν χάσει, θα μείνει πίσω από την συμπολίτισσα West Brom και θα πρέπει να κάνει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια για να είναι σίγουρη ότι θα βρίσκεται στην Premier League και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Gerard Houllier βγήκε χθες από το νοσοκομείο, ωστόσο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι με τους Baggies. Ο Γάλλος τεχνικός θα προλάβει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας για εφέτος, ωστόσο όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, θα πρέπει να κληθεί να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής.

Την θέση του Houllier έχει πάρει κατ’ανάγκη ο βοηθός του, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο της παραμονής από τα ασφαλή μονοπάτια. Το θετικό για τον McAlister είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Έτσι πηγαίνει στο ντέρμπι της πόλης χωρίς προβλήματα και με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή στην κατηγορία.

Παράδοση:

Εξαιρετική είναι η παράδοση που κρατά η Aston Villa, μιας και παραμένει αήττητη από τους Baggies στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Στοιχηματικά θα πρότεινα το Over 2,5 βασιζόμενος στο γεγονός πως και οι δύο ομάδες, είναι ομάδες που σκοράρουν, αλλά έχουν και αμυντικά προβλήματα.

Διαιτητής: Phil Dowd

Βοηθοί:Scott Ladger &Adam Watts

Τέταρτος:Anthony Taylor

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: