Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Εξελίξεις με Bradley


Ο Michael Bradley πήγε στην Aston Villa τον περασμένο Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού. Αγωνιζόταν στην Borussia Monchengladbach και οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για την παραχώρησή του για έξι μήνες, με οψιον αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής ωστόσο, δεν έχει συμμετοχές με την Villa, μιας και έχει αγωνισθεί μόλις σε ένα παιχνίδι και σε αυτό ως αλλαγή. Παρόλα αυτά, ο βοηθός προπονητή της ομάδας Gary McAllister έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Bradley και θεωρεί πως ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει την ομάδα.

Έτσι μόλις ο Gerard Houllier πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, θα συζητήσουν για το μέλλον του Αμερικανού. Ο Bradley δίνει τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις της ομάδας και προσπαθεί να δείξει πως αξίζει μια ευκαιρία. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον McAlister ο οποίος είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιήσει σε ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας. Άλλωστε ο Houllier δεν πρόκειται να ξανακάτσει στον πάγκο της ομάδας για εφέτος, μιας παρά το γεγονός ότι σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο, οι γιατροί θα θελήσουν να κάτσει για κάποιο διάστημα σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως.

“Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Bradley ωστόσο μου αρέσει πάρα πολύ σαν ποδοσφαιριστής. Στις προπονήσεις δίνει τον καλύτερό του εαυτό και προσπαθεί να μου αποδείξει πως αξίζει να παραμείνει στον σύλλογο. Το συμβόλαιο του με την ομάδα τελειώνει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχει οψιόν με την οποία έχουμε το δικαίωμα να τον αγοράσουμε. Μόλις ο Gerard βγει από το νοσοκομείο, θα συναντηθούμε για να δούμε τι θα κάνουμε με τον Michael”.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: