Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σοκαρισμένος ο McAlister


H Aston Villa γνώρισε την ήττα από την West Brom στο ντέρμπι του Birmingham, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να σφραγίσει την παραμονή στην κατηγορία. Οι Villance ενώ προηγήθηκαν στο παιχνίδι και έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον υπέρ τους 0-1, γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τους Baggies με 2-1.

Ο βοηθός προπονητή της Villa Gary McAllister δήλωσε σοκαρισμένος από την ήττα της ομάδας του, ενώ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας ψυχραιμία, για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην Premier League.

"H αλήθεια είναι πως είμαι σοκαρισμένος από την ήττα.Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και χάσαμε μια-δύο καλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σφραγίσουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Από τη στιγμή που η West Brom έμεινε με 10 παίκτες χαλαρώσαμε, με αποτέλεσμα οι Baggies να μας τιμωρήσουν".

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή μας. Είμαστε πολύ κοντά και θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο κόσμος της ομάδας είναι πολύ δυσαρεστημένος, ωστόσο του ζητώ να κρατήσει την ψυχραιμία του και να είναι δίπλα μας. Στις δύσκολες στιγμές τον χρειαζόμαστε και αν είναι δίπλα μας, είμαι σίγουρος πως θα είμαστε και την επόμενη χρονιά στην Premier League".

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: