Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Από Δευτέρα για Μακούν


Οι εξελίξεις για την απόκτηση του Ζεάν Μακούν στον Ολυμπιακό μετατίθενται για την Δευτέρα. Οι συζητήσεις μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και της Άστον Βίλα συνεχίστηκαν και σήμερα χωρίς όμως να υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το www.sport-fm.gr ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να χρήματα που θα λάβει, ενώ και η αγγλική ομάδα είναι θετική στον δανεισμό του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Σημείο τριβής παραμένει η ρήτρα απόκτησης του παίκτη από τους «ερυθρόλευκους» μετά από τον δανεισμό του για έναν χρόνο.

Η ελληνική ομάδα επιθυμεί να φτάσει το χρηματικό ποσό σε ένα σημείο που θα μπορεί να το διαθέσει για να αποκτήσει τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι, αποφεύγοντας τα «μεγάλα» ποσά που ζητάει η Άστον Βίλα για να παραχωρήσει και τα δικαιώματα του.

Τελευταίες πληροφορίες που έχουν προκύψει από την Αγγλία, φέρνουν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «χωριάτες» να υπάρχει και ένα νέο σημείο… τριβής. Η Άστον Βίλα φέρεται να ζητά και ένα ποσό το οποίο θα λάβει από την ελληνική ομάδα από τώρα για τον δανεισμό του και εφόσον το επόμενο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την απόκτηση του παίκτη θα αφαιρεθεί από το ποσό της ρήτρας.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν και βρίσκονται σε καλό επίπεδο αλλά, λόγω του Σαββατοκύριακου, και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Άστον Βίλα στο αγγλικό πρωτάθλημα, και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να διακόψουν για τις επόμενες δύο ημέρες τις συζητήσεις και την αρχή της νέας εβδομάδας να επανέλθουν.

Την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν αφήσει τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις. Εστράδα, Ορμπάιθ και Τζιόλης παραμένουν στο στα υπόψη του Ολυμπιακού.

Παίζει με Ίντερ ο Μέλμπεργκ

Κανονικά θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Όλοφ Μέλμπεργκ στη διάθεσή του για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με την Ίντερ. Ο Σουηδός αμυντικός γυμνάστηκε κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

Ο Τοροσίδης ανέβασε ρυθμούς συνεχίζοντας το πρόγραμμα κινητοποίησης που ακολουθεί στο γήπεδο. Ο Τζιμπούρ πέρασε σήμερα στο δεύτερο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης, καθώς ξεκίνησε πρόγραμμα κινητοποίησης στο γήπεδο. Ο Ιμπαγάσα θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρώτο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία. Τέλος, ο Ριέρα, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει βελτίωση, ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 09:00 και η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Γενεύη.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: