Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Αγγλικό φρένο για Μακούν!


Ο Ολυμπιακός φουλάρει από Δευτέρα για Μακούν, ωστόσο οι Άγγλοι βάζουν... φρένο και τονίζουν πως ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος θα μείνει στην Άστον Βίλα και την επόμενη σεζόν.

Για πολλούς η μη χρησιμοποίηση του Μακούν στο ματς με τη Μπλάκμπερν σήμανε και τη... μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό, ωστόσο τα δεδομένα ανατρέπονται, αφού οι «Χωριάτες» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον παίκτη, αν δεν έρθει κάποια πολύ δυνατή πρόταση. Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Άλεξ Μακλίς ήταν αυτός που έβαλε το πρώτο φρένο λέγοντας: «Δεν πρόκειται να υπάρξουν αποχωρήσεις, αν δεν ενισχυθούμε. Είμαι σίγουρος πως υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες μας, όμως ακόμα δεν υπάρχει δυνατή πρόταση. Δεν θα φύγει σίγουρα κανείς παίκτης, αν πρώτα δεν έρθει κάποιος αντικαταστάτης».

Βέβαια, οι ρεπόρτερ της Άστον Βίλα θέλησαν να προχωρήσουν το θέμα και μιλώντας με ιθύνοντες του συλλόγου στάθηκαν στο όνομα του Ζαν Μακούν για να εισπράξουν την απάντηση:«Ο Μακούν δεν θα φύγει από την ομάδα. Υπήρξε επαφή, αλλά όχι συμφωνία. Ο παίκτης θα μείνει στην Άστον Βίλα». Μπορεί να είναι κάποιο... παιχνίδι του αγγλικού συλλόγου για να ανέβει η προσφορά, ωστόσο όλα δείχνουν πως αν δεν ανέβει... αρκετά ο Ολυμπιακός το θέμα θα οδηγηθεί σε «ναυάγιο».

Πρόβλημα η ρήτρα

Εκεί που «κολλάει» η μεταγραφή του Μακούν είναι στη ρήτρα αγοράς του παίκτη από τον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι. Η αγγλική ομάδα ζητάει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα η διαφορά να βρίσκεται περίπου στις 500.000 ευρώ. Το γεγονός όμως πως ο χρόνος πιέζει μπορεί να κάνει την Άστον Βίλα να ρίξει το ποσό και να επέλθει τελικά η συμφωνία, με την πλευρά των πρωταθλητών να παραδέχεται πως δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής.

Από εκεί και πέρα οι οπαδοί της Βίλα τα έχουν βάλει με τον Μακ Λις, καθώς στο ματς με την Μπλάκμπερν δεν χρησιμοποίησε τον Καμερουνέζο άσο για να αγωνιστεί ο άθλιος, όπως λένε οι «χωριάτες», Στιλιάν Πετρόφ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: