Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Πιθανό να φύγει ο Μακούν»


Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στη συμφωνία Ολυμπιακού-Άστον Βίλα για την απόκτηση του Μακούν, αλλά ο αγγλικός Τύπος και ο προπονητής των «χωριάτων», Άλεξ ΜακΛις επιμένουν ότι δεν είναι δύσκολο να παραχωρηθεί ο παίκτης!

Το φιλικό με την Ίντερ ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και τώρα οι μεταγραφικές υποθέσεις περνάνε στο προσκήνιο. Προτεραιότητα είναι ως γνωστόν ο Ζαν Μακούν της Άστον Βίλα, με τον χρόνο πάντως να πιέζει τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ, οι οποίοι περιμένουν εντός της ημέρας την τελική απάντηση των Άγγλων για τον δανεισμό του 28χρονου διεθνούς Καμερουνέζου μέσου.

Μάλιστα, τα μηνύματα που έρχονται σήμερα από το Νησί σχετικά με τις προθέσεις της αγγλικής ομάδας είναι θετικά, καθώς τονίζεται ότι οι «χωριάτες» παρότι έδωσαν 6,2 εκατομμύρια λίρες μόλις πριν από ένα εξάμηνο για την απόκτηση του άλλοτε άσου της Λιόν θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει είτε με πώληση είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, καθώς η προπονητική ηγεσία της ομάδας έχει αλλάξει και δεν φαίνεται να βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Άλεξ ΜακΛις ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Mirror, o ΜακΛις δεν θα είχε πρόβλημα να αφήσει τον παίκτη να φύγει («Είναι πιθανό, αλλά δεν θα αφήσουμε κάποιον να φύγει, αν δεν έρθει πρώτα κάποιος στη θέση του», ανέφερε χαρακτηριστικά), ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις για την αντικατάστασή του, ενώ από τη μεριά της η Daily Mail εστιάζει στο έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και τονίζει ότι η Βίλα είναι πρόθυμη να τον δώσει και άμεσα θα ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: