Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τον κλείνει την Δευτέρα


Ολυμπιακός και Άστον Βίλα ανανέωσαν τις διαπραγματεύσεις τους για τον Ζεάν Μακούν για την Δευτέρα, όταν –όπως όλα δείχνουν- θα επέλθει η οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του.

Πού σταμάτησαν χθες οι διαπραγματεύσεις;
Στην Αθήνα βρίσκεται ο συνεργάτης του ατζέντη του 28χρονου Καμερουνέζου άσου ο οποίος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η ανταλλαγή των εγγράφων μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και των «χωριατών» συνεχίστηκε μέχρι και τις 22.30 χθες το βράδυ. Η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε για τα δύο θέματα στα οποία επικεντρώνονται οι διαπραγματεύσεις:

Την ρήτρα την οποία θα μπει, με την οποία ενεργοποιώντας την, ο Ολυμπιακός θα κάνει δικό του τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Για το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της από τώρα η Άστον Βίλα και το οποίο θα αφαιρεθεί από την ρήτρα εάν προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτησή του.

Μέχρι χθες το απόγευμα η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι το θέμα θα έληγε θετικά η αρνητικά, εκτός και εάν η Άστον Βίλα διαπραγματευόταν εκ νέου τις απαιτήσεις της.

Αυτό και έγινε αργά χθες το βράδυ και σε συνδυασμό με το Σαββατοκύριακο και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άστον Βίλά αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού θα αρχίσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις από την Δευτέρα.

Στο… λιμάνι εκφραζόταν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Πως η μεταγραφή βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, οι διαφορές είναι μικρές και πως δύσκολα θα χαλάσει η μετακόμιση του Μακούν στον Πειραιά.

Ο Μακούν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Μπλάκμπερν.

Προκρίνεται η λύση του Τζιόλη
Ταυτόχρονα με τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μακούν στον Ολυμπιακό τρέχουν την υπόθεση απόκτησης του δεύτερου αμυντικού χαφ. Σε αυτή η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη έχει προκριθεί έναντι των άλλων περιπτώσεων.

Μάλιστα, χθες οι δύο πλευρές κάθισαν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αποτέλεσμα; Η διαφορά από τις 200.000 ευρώ έχει πέσεις στις 100.000 ευρώ και όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα ενδεχομένως να υπάρξει θετική εξέλιξη, η οποία θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη που θα υπάρξει σε αυτή του Μακούν.

Και πάλι για Αμπντούν
Το όνομα του Τζαμέλ Αμπντούν επανέρχεται και πάλι στο… μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις για να κλείσουν τον Αλγερινό, ο οποίος θα αποτελέσει τον παίκτη-ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Το σημείο που δίνει αρκετούς πόντους για τον Αμπντούν είναι η… ευκολία που έχει να αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες. Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπολογίζεται ο Μιραλάς μόνο για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Τα δικαιώματα του Αμπντούν ανήκουν κατά 50% στην Ναντ και στην Καβάλα, με την οποία έχει προστριβές.

sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: