Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Έχασε τη ζωή του στα Μάλια ο αδελφός του Γιάνγκ

Στα Μάλια κόπηκε ξαφνικά το «νήμα» της ζωής του νεαρού Αντρέ Γιάνγκ, αδελφός του 30χρονου διεθνούς μπακ της Άστον Βίλα, Λουκ Γιάνγκ. Συντετριμμένη η οικογένεια του 17χρονου ο οποίος βρισκόταν στο ελληνικό νησί για τις διακοπές του.

Ο μικρός Αντρέ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/8) νεκρός, σε τοποθεσία κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κι ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε περάσει τη νύχτα με φίλους του σε κλαμπ της περιοχής. Αιτία θανάτου αποτέλεσε σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας Αγγλίδας, εκείνη τη μοιραία ώρα επέστρεφε στο ξενοδοχείο μεθυσμένος, όταν σκόνταψε στον δρόμο και χτύπησε θανάσιμα.

Οι γονείς του νεαρού άτυχου βρέθηκαν στην Κρήτη για να αναγνωρίσουν το πτώμα, ενώ έκαναν έκκληση, οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό, να δώσει πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του γιού τους.

Ο Λουκ Γιάνγκ δήλωσε: «Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι με τον τραγικό χαμό του νεότερου αδερφού μου, Αντρε, στα Μάλια της Κρήτης. Ήταν ένας εξαιρετικός και ταλαντούχος άνθρωπος και ένας επιμελής μαθητής. Πρόκειται για μεγάλη απώλεια μιας πολλά υποσχόμενης ζωής». Σε ό,τι αφορά στην ελληνική Αστυνομία, εκπρόσωπός της δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι για την ώρα ο θάνατος του Αντρέ Γιάνγκ δεν κινεί υποψίες.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: