Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Aston Villa-Blackburn (preview)


Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Carling Cup τσεκάρεται απόψε το βράδυ στις 21:45 στο Villa Park με την Aston Villa να υποδέχεται την Blackburn στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι “Χωριάτες” έχουν πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 1-0 στο πρώτο ματς στο Ewood Park και ευελπιστούν πως σήμερα θα κάνουν το καθήκον τους.

Aston Villa

Ωστόσο η εμφάνισή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τη West Ham δεν ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική. Η Villa έδειξε κουρασμένη, μένοντας στο 0-0 και πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς καθώς η μάχη για την 4η θέση είναι μεγάλη και κάθε πόντος είναι σημαντικός.

Ο O’Neill πάντως κάλυψε τους παίκτες ενώ με δηλώσεις του πριν το αποψινό ματς προσπάθησε να τους ανυψώσει την ψυχολογία καθώς η συμμετοχή στον τελικό του Carling Cup θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

Ο O’Neill θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει διαθέσιμους τους Davies και Reo-Coker, των οποίων η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη.

Blackburn


Από επαγγελματική νίκη με 2-0 επί της Fulham προέρχεται η Blackburn, μία νίκη εξαιρετικής σημασίας καθώς απέβαλε το άγχος και την πίεση από τους παίκτες βλέποντας τη διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι Rovers δεν πιάσανε κάποια σπουδαία απόδοση, ωστόσο είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και με καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις των Cottagers, αφήνοντας τον Allardyce απόλυτα ευχαριστημένο.

Πλέον όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινό ματς όπου θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι… κλέβοντας την πρόκριση. Καλές επιστροφές μετράει ο Big Sam βλέποντας τους Diouf, Dunn και Pedersen ξανά στην αποστολή, ενώ αντίθετα σε αυτή δεν θα βρίσκονται οι Grella, Jacobsen και Roberts.

Παράδοση

Αήττητη στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Blackburn είναι η Villa, η οποία μάλιστα σε αυτά μετράει πέντε νίκες. Η τελευταία νίκη των Rovers μέσα στο Villa Park είχε έρθει τον Μάρτιο του 2004 με 2-0.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: