Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Fulham – Aston Villa (preview)


Μεγάλο ματς διεξάγεται στο Craven Cottage το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος ανάμεσα σε Fulham και Aston Villa. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν την αγωνιστική “καθίζηση” που έχουν υποστεί στα τελευταία ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία και αυτή δε βρίσκεται στα καλύτερά της.

Αγνοεί την νίκη για πέντε ματς

Ακόμα είναι νωρίς ωστόσο άμα η Fulham συνεχίσει τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, σύντομα θα έχει μπλεξίματα. Οι Cottagers έχουν τέσσερις ήττες (τέσσερις συνεχόμενες) στα πέντε τελευταία παιχνίδια ενώ έχουν να νικήσουν αγώνα της Premier League…από πέρυσι, όταν επικράτησαν με 3-0 της Manchester United στις 19/12. Την Τρίτη γνώρισαν ήττα από την Tottenham, στο White Hart Lane με 2-0.

Ο τεχνικός της Fulham, Roy Hodgson, σαφέστατα προβληματισμένος με την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του έχει αρκετές απουσίες αφού οι Dempsey, Johnson και Pantsil αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στο γόνατό τους κάτι που σημαίνει πως δε θα βρίσκονται στην αποστολή. Εκτός και ο αμυντικός Konchesky ενώ ο Etuhu βρίσκεται με την εθνική του στο Africa Cup of Nations. Υπολογίζεται κανονικά ο Smalling, ο οποίος συμφώνησε με τη Manchester United να πάρει μετεγγραφή στο τέλους της περιόδου.

Δυσκολεύεται τελευταία

Ούτε και η Aston Villa διανύει την καλύτερη περίοδό της στα τελευταία ματς αφού τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελαν άπαντες στο στρατόπεδο των Villains. Διαδοχικές –λευκές- ισοπαλίες με West Ham και Arsenal και πλασάρισμα στην έβδομη θέση με 37 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Tottenham, η οποία κατέχει την τέταρτη προνομιούχο θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League.

Δεν κατεβαίνει πλήρης στο Craven Cottage, η ομάδα του Martin O’Neill, αφού τέσσερις παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Πιο συγκεκριμένα Albrighton, Reo-Coker, Bouma, Harewood δεν μπορούν να βοηθήσουν τους Villains ενώ αμφίβολοι για την αναμέτρηση είναι και οι Carew, Warnock.

Σχεδόν η απόλυτη ισορροπία

Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων μας παραπέμπει σε ένα σπάνιο στατιστικό δεδομένο. Πιο συγκεκριμένα σε 55 ματς που έχουν διεξαχθεί, 18 φορές έχει επικρατήσει η Fulham, 18 φορές δεν υπήρξε νικητής ενώ η Villa έχει πάρει 19 νίκες. Σχεδόν δηλαδή η απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα ων δύο ομάδων.

Σφυρίζει ο Mason

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Lee Mason με βοηθούς του, τους Simon Long και Ceri Richards. Τέταρτος, ο Andy D’Urso.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: