Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

O' Νeill: "Το αξίζαμε"


Από χτες το βράδυ έγινε γνωστή η μία εκ των δύο ομάδων που θα βρεθούν στον τελικό του Wembley, για να διεκδικήσουν το Carling Cup. Kαι μάλιστα έγινε γνωστή με τον πλέον εμφατικό τρόπο, έπειτα από ένα θρίλερ. Η Aston Villa κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πολύ μαχητικής Blackburn, και το εκπληκτικό 6- 4, πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Με αυτή τη νίκη, οι Villans θα βρεθούν και πάλι στο Wembley, μετά από 10 χρόνια, καθώς το 2000 αντιμετώπισαν την Chelsea στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, από την οποία και έχασε.

Oπως ήταν λογικό, ο Martin O' Neill δε μπορούσε παρά να ήταν χαρούμενος από αυτό το αποτέλεσμα, με τη δουλειά του να ανταμοίβεται από τη συμμετοχή στον τελικό. Ο Βορειοϊρλανδός, αποθέωσε την προσπάθεια των παικτών του, καθώς η Blackburn προηγήθηκε με 0-2, ενώ τόνισε πως η ομάδα του άξιζε να είναι αυτή που θα προκρινόταν στον τελικό.

" Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος από τους παίκτες, γιατί προσπάθησαν πολύ και το άξιζαν. Βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω αλλά νομίζω ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, παλέψαμε σκληρά και νομίζω ότι το αξίζαμε. Γενικά η εικόνα των δύο ημιτελικών μου δίνει την αίσθηση ότι το αξίζαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για το πολεμικό πνεύμα που έδειξαν", ήταν τα λόγια του ενθουσιασμένου O' Neill.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: