Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Aνησυχούν για Agbonlahor στη Villa


Ενα από τα πιο εντυπωσιακά της παιχνίδια, πραγματοποίησε χθες η Aston Villa, επικρατώντας της Burnley με 5-2. Οπως ήταν φυσικό, ο τεχνικός της ομάδας, Martin O' Neill έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αφού συνδύασαν τη νίκη με ένα εντυπωσιακό σκορ και βρίσκονται πλέον έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Tottenham.

Ωστόσο, από χτες άρχισε η... "μεγάλη" βδομάδα για τους Villans, καθώς θα υποχρεωθούν να πάιξουν τρία παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών. Το πρώτο έλαβε χώρα χτες, την Τετάρτη η ομάδα του O' Neill θα αντιμετωπίσει την Crystal Palace, σε επαναληπτικό παιχνίδι του κυπέλλου Αγγλίας, ενώ το πρόγραμμα κλείνει ο μεγάλος τελικός του Carling Cup, κόντρα στη Manchester United, την ερχόμενη Κυριακή.

Για αυτό ακριβώς το παιχνίδι, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός ελπίζει πως θα έχει έτοιμο τον Gabriel Agbonlahor, o oποίος πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του στο χθεσινό παιχνίδι με τους Clarets. Ο Αγγλος επιθετικός σημείωσε το πέμπτο γκολ για την ομάδα του, πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος.

" Από αύριο (σ. σ. σήμερα) το πρωί θα δούμε τους τραυματισμούς. Ο Gabriel ήταν πιασμένος και νομίζω πως σωστά επέλεξε να συνεχίσει και στο δεύτερο ημίχρονο. Εχει ένα πρόβλημα στη γάμπα του, αλλά ελίζω πως θα είναι έτοιμος. Το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να κοιτάξουμε, είναι αυτό κόντρα στην Crystal Palace, στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε" δήλωσε ο τενχικός των Villans.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: