Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Nέος "πονοκέφαλος" για τον O' Neill


Μεγαλώνουν τα προβλήματα στην Aston Villa, με μια λίστα τραυματιών που ολοένα και μεγαλώνει. Ετσι, μετά τους Emile Heskey, Stephen Warnock και Stiliyan Petrov, ο τεχνικός των Villans, Martin O' Neill, είδε τον Gabriel Agbonlahor να τραυματίζεται στο πόδι, στην αναμέτρηση με τη Manchester United.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Premiership, ωστόσο η Aston Villa ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Crystal Palace, με τον Agbonlahor να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως άλλωστε και ο Petrov.

Το πρόβλημα με τον Agbonlahor, αποκτά- ενδεχομένως- μεγαλύτερη βαρύτητα, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Villa τη φετινή χρονιά. Από την πλευρά του, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός, τόνισε πως οι Petrov και Agbonlahor είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούν την Κυριακή στο Selhurst Park, ενώ είχε καλά νέα για τις περιπτώσεις των Warnock και Heskey οι οποίοι μπαίνουν σιγά-σιγά σε πρόγραμμα χαλαρών προπονήσεων.

" Εχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Petrov είναι αμφίβολος για εμας όπως και ο Gabriel (Agbonlahor). Τραυματίστηκε στο πόδι, στο παιχνίδι με τη United και αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος. Οσο για τους Heskey και Warnock, αμφότεροι έτρεξαν και δεν ένιωσαν ενοχλήσεις και είναι κάτι που μας ευχαριστεί", δήλωσε ο O' Neill.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: