Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Aston Villa-Burnley (preview)


Μόνο νίκη είναι το σύνθημα για την Aston Villa, η οποίο πλέον “βλέπει”, τετράδα. Από την άλλη η προτελευταία ομάδα της κατηγορίας αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στο Villa Park. Η ευκαιρία για την ομάδα του O’Neill είναι μεγάλη καθώς είναι έτοιμη για την υπέρβαση, δική της νίκη σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα άλλων ομάδων ίσως τη βάλει σε τροχιά Champions League.

Aston Villa

Στα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας, δεν σκέφτονται μόνο τον αγώνα απέναντι στην Burnley, καθώς ο τελικός του Carling Cup, απέναντι στην Manchester United, είναι προ των πυλών.

Ο τεχνικός της ομάδας, O’Neill, διέταξε συγκέντρωση στον προσεχή αγώνα καθώς η ευκαιρία για να μπει σφήνα η ομάδα του στη τετράδα είναι πολύ μεγάλη.

Μάλιστα τα καλά νέα δεν θα λείψουν από το στρατόπεδο των “χωριατών”, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Gabriel Agbonlahor, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφού έχασε τον αγώνα για το FA Cup, απέναντι στην Crystal Palace.

Ο έτερος επιθετικός της ομάδας, Emile Heskey, θα είναι επίσης στη διάθεση του O’Neill, αν και δεν είναι 100% έτοιμος.

Πάντως οι απουσίες δεν θα λείψουν από το στρατόπεδο της Villa, οι Harewood και Reo-Coker, δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στον εν λόγω αγώνα.

Την αποστολή της Aston Villa, αποτελούν οι: Friedel, Cuellar, Collins, Dunne, Warnock, L Young, Downing, Milner, Petrov, A Young, Heskey, Agbonlahor, Carew, Sidwell, Delfouneso, Davies, Delph, Beye, Guzan.

Burnley

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την ομάδα του Laws, κάτι που άπαντες στο στρατόπεδο της Burnley, το γνωρίζουν. Η νίκη είναι μεν μονόδρομος αλλά απέναντι στην Aston Villa, οι “Clarets”, δεν συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες για αυτή.

Ο Leon Cort, κατάφερε να ξεπεράσει το τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Fulham και πλέον είναι στη διάθεση του Laws.

Επίσης, να σημειωθεί πως οι Graham Alexander και Chris McCann, αναμένεται επίσης να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Ο Caldwell, αντίθετα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η αποστολή της Burnley απαρτίζεται από τους Jensen, Mears, Fox, Carlisle, Bikey, Cort, Eagles, Edgar, Elliott, Cork, McDonald, Nugent, Paterson, Fletcher, Blake, Thompson, Duff, Jordan, Penny, Alexander, Gudjonsson, Kalvenes, Eckersley, Nimani, Weaver.

Παράδοση

Η Burnley, δεν έχει χάσει απέναντι μέσα στο Villa Park, εδώ και εφτά χρόνια, σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Βέβαια όσον αφορά τις άλλες διοργανώσεις, η γηπεδούχος ομάδα είχε νικήσει τον Οκτώβριο του 2005, τους “Clarets”, με 1-0, αγώνας ποπυ διεξήχθει στο πλαίσο του FA Cup.

Διαιτητές

Άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Stuart Attwell με βοηθούς τους Mike Mullarkey και Stuart Burt.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: