Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

"Βαραίνει" το πρόγραμμα της Villa


Το τέρμα του Stiliyan Petrov, ήταν αυτό που διατήρησε τις ελπίδες της Aston Villa για πρόκριση της, στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Ο Βούλγαρος μέσος, ισοφάρισε σε 2-2, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης στο Selhurst Park, οδηγώντας τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό παιχνίδι.

Ωστόσο- και όπως ήταν λογικό- ο τεχνικός των Villans, Martin O' Neill δεν επιθυμούσε αυτήν την εξέλιξη. Οχι φυσικά πως θα προτιμούσε να μείνει εκτός συνέχειας του FA Cup, όμως το ήδη "βαρύ" πρόγραμμα της Villa, "βαραίνει" ακόμη περισσότερο. Συγκεκριμένα, οι "χωριάτες", θα δώσουν τρία παιχνίδια, σε διάστημα επτά ημερών- μεταξύ της 21ης και 28ης Φεβρουαρίου- όπου θα αναμετρηθούν με τις Burney, Crystal Palace και Manchester United, για τον τελικό του Carling Cup.

Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής, δεν έκρυψε την ανησυχία του για αυτό το πρόγραμμα, τονίζοντας πως ο επαναληπτικός με την Palace, δεν είναι "ιδανική περίπτωση", καθώς πιστεύει πως οι "αετοί", θα αποτελέσουν σκληρό αντίπαλο στο Villa Park.

" Θα ήταν πολύ καλό για εμάς να έχουμε μία βδομάδα να προετοιμαστούμε για τον τελικό του Carling Cup, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δε θα γίνει και δεν είναι καθόλου καλό. Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες για το κύπελλο, όμως η Crystal Palace δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Αρχικά θα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με τη Burnley, και το πως θα βγούμε από αυτό του παιχνίδι, και μετά μπορούμε να σκεφτούμε τον επανανληπτικό", ήταν τα λόγια του O' Neill.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: