Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Για Shorey κινείται η Fulham


Αναμφίβολα η Fulham, ένεκα των τραυματισμών, δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στο πρωτάθλημα. Μετά από αρκετό καιρό, έπεσε κάτω από την πρώτη δεκάδα, κάτι που σαφώς προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας, Roy Hodgson.

Σε μία από τις θέσεις που "πονάνε" οι Cottagers, είναι αυτή του αριστερού μπακ, καθώς ο Paul Konchesky έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το χρονικό διάστημα το οποίο θα απουσιάσει.

Ο Hodgson, από την πλευρά του, θέλει να καλύψει αυτό το κενό και, και θα πρέπει να κινηθεί αστραπιαία, καθώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σύμφωνα με το Sky Sports, λοιπόν, ο Αγγλος τεχνικός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στην Aston Villa, για την περίπτωση του αριστερού μπακ, Nicky Shorey.

Ο Shorey δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Martin O' Neill, κάτι που φάνηκε και από την κίνηση του Βορειοϊρλανδού να τον παραχωρήση στη Nottingham Forest, με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτό που ίσως σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του 28χρονου στο Λονδίνο, είναι ο τραυματισμός του Stephen Warnock, καθώς ο O' Neill δεν έχει την πολυτέλεια του μεγάλου ρόστερ.

Τα τελευταία νέα πάντως από το Villa Park, λένε πως η κατάσταση του Warnock, δεν είναι τόσο σοβαρή όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί και ίσως ο O' Neill αφήσει τον Shorey να αποχωρήσει με έναν δεύτερο δανεισμό.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: