Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μάντσεστερ Σ.-Αστον Βίλα (preview)


Η Ρέντιγκ πήρε την σπουδαία πρόκριση εις βάρος της Έβερτον και περιμένει τον αντίπαλό της. Μάντσεστερ Σίτι και Αστον Βίλα, διεκδικούν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με τους "χωριάτες" να ψάχνουν απάντηση στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τη μισητή αντίπαλό τους, Μπέρμιγχαμ.

Στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" η Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα. Στο γήπεδο όπου στα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της, οι θεατές έχουν απολαύσει περισσότερα από τρία γκολ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, είδε την ομάδα του να μένει στην ισοπαλία 1-1 με τη Φούλαμ το απόγευμα της Κυριακής, χάνοντας σημαντικούς βαθμούς όμως όπως τόνισε ο ίδιος, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα αφού θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σίλβα και Ρίτσαρντς σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Κομπανί, Ντε Γιονγκ, Τζόνσον και Γκίβεν.

Τιμωρημένος ο Μακούν

Από την πλευρά της η Άστον Βίλα παρουσιάζει βελτίωση με τον Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της. Η έλευση του Ντάρεν Μπεντ έχει βοηθήσει ψυχολογικά και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Στο 4-1 επί της Μπλάκμπερν, ο Γιανγκ απέδειξε γιατί αποτελεί στόχο των "Big-4" στην Πρέμιερ Λιγκ και θα αγωνιστεί ξανά σήμερα στη βασική ενδεκάδα με στόχο να τραβήξει πάνω του τα φώτα. Απών από τη μάχη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο Μακούν λόγω τιμωρίας ενώ οι αμυντικοί Κόλινς και Κουεγιάρ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

*Οι δύο ομάδες έχουν ήδη ολοκληρώσει τις "μονομαχίες" τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Στις 28 Δεκεμβρίου, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-0 της Αστον Βίλα με χατ-τρικ του Μπαλοτέλι ενώ σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 22 Ιανουαρίου, η Βίλα με τέρμα του Μπεντ νίκησε 1-0 τη Σίτι

Πιθανές Συνθέσεις:

Μαν.Σίτι:Χαρτ - Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Λέσκοτ, Κολάροφ - Γιάγια Τουρέ, Μίλνερ, Μπάρι - Τέβεζ, Τζέκο, Σίλβα

Αστον Βίλα:Φρίντελ - Ντελφ, Νταν, Κλαρκ, Γουόκερ - Ντάουνινγκ, Ρίο-Κόκερ - Ολμπράιτον, Πιρές, Γιανγκ - Μπεντ

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: