Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Aston Villa-Stoke (preview)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στο Villa Park το Σάββατο το απόγευμα. Η Aston Villa υποδέχεται την Stoke, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά τους οι Villance δείχνουν να ισορροπούν την κατάσταση, παρά την ήττα τους την προηγούμενη εβδομάδα από την West Ham. Πλέον βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας και θέλουν δύο ακόμη νίκες για να είναι σίγουροι ότι θα παραμείνουν στην Premier League.

Aston Villa:

Το γεγονός με τον Gerard Houllier έχει επηρεάσει πάρα πολύ άπαντες στην ομάδα και πλέον όλοι θέλουν να νικήσουν για να αφιερώσουν τη νίκη στον Γάλλο τεχνικό. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός του Houllier Gary McAllister και θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους παίκτες που πρόκειται να αγωνισθούν στο χορτάρι του Villa Park.

To θετικό της υπόθεσης είναι πως η Villa δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι θα παραταχθεί πάνοπλη απέναντι στην Stoke City.

Stoke City:

Η Stoke βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που πέρασε στον τελικό του FA Cup μετά από πάρα πολλά χρόνια. Εκεί θα διεκδικήσει το τρόπαιο από την Manchester City, σε έναν αγώνα ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για τους Potters οι οποίοι ωστόσο αναμένεται να τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρόπαιο.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την Stoke, η οποία θέλει άμεσα βαθμολογική ενίσχυση για να μην μπλέξει περισσότερο σε περιπέτειες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, παρόλα αυτά απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Παράδοση: Η παράδοση είναι καθαρά με το μέρος των γηπεδούχων, μιας και έχουν να χάσουν στην έδρα τους από την Stoke από το 1965.

Διαιτητής: Chris Foy

Βοηθοί: Trevor Massey & Bob Pollock

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: