Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Everton - Aston Villa (preview)


Αρκετά τα προβλήματα για τους "Toffees", που έχασαν και τον Saha για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ από την άλλη, για τη Villa επιστρέφουν οι Collins και Dunne.

Everton

Η νέα εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά επί της Fulham (2-1), ανέβασε την Everton στην 8η θέση της βαθμολογίας και μπορεί πλέον να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής, αφού απομακρύνθηκε 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Φυσικά λόγος για κάτι παραπάνω δε γίνεται φέτος, αφού η έξοδος στην Ευρώπη είναι πλέον ανέφικτη, όμως ο David Moyes θέλει από την ομάδα του να τελειώσει όσο το δυνατόν ψηλότερα τη σεζόν, συνεχίζοντας με νίκη κόντρα στην Aston Villa.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησής του ο John Heitinga, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και δήλωσε πως "Δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο. Μαζί με τον Phil Neville είμαστε οι πιο έμπειροι από τους υπολοιπους και ελπίζω να είναι κάτι το προσωρινό. Το καλοκαίρι θα σκεφτώ το μέλλον μου", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ολλανδού άσου, ο οποίος πάντως έσπευσε στη συνέχεια να ανασκευάσει, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος στο "Goodison Park".

Η ατυχία χτύπησε για μία ακόμα φορά την πόρτα του Louis Saha, που χτύπησε εκ νέου στο ματς με τη Fulham και ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Moyes θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους αμφίβολους Cahill, Rowdell και Coleman για το ματς με τη Villa, ενώ εκτός μάχης έχουν ήδη τεθεί οι Arteta και Fellaini.

Aston Villa

Σκούρα τα πράγματα για την Aston Villa, η νέα ήττα της στο πρωτάθλημα (0-1 απ' τη Wolves) την διατήρησε έναν μόλις βαθμό κοντά στη ζώνη του κινδύνου και ο Gerard Houllier κάθεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα. Επισήμως, η διοίκηση συνεχίζει να τον στηρίζει, όμως σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος απέναντι στην Everton, ίσως υπάρξουν εξελίξεις, μιας και οι φίλαθλοι της Villa ζητούν διακαώς αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα καλή, δημοσιεύματα θέλουν αρκετούς ποδοσφαιριστές να είναι δυσαρεστημένοι από τους κανόνες που έχει θεσπίσει στ' αποδυτήρια ο Houllier, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε προκύψει επεισόδιο με τους Collins και Dunne. Οι δύο παίκτες πάντως αναμένεται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στο σημερινό ματς, έχοντας ξεπεράσει αμφότεροι τους τραυματισμούς τους.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Ciaran Clark, ενώ μάχη με το χρόνο δίνει ο δεξιός μπακ, Kyle Walker. Ο Houllier θα στηριχθεί στους διεθνείς Bent, Downing και Young, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν τη φόρμα τους και στην Premiership, μετά από τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας.

Προϊστορία

Η Aston Villa παραμένει αήττητη εδώ και εννιά αναμετρήσεις απέναντι στην Everton.

Διαιτητής

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Mike Jones, με βοηθούς τους Child και Garratt

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: