Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ευχές Pulis για Houllier


Ο τεχνικός της Aston Villa Gerard Houllier βρίσκεται από χθες το βράδυ στο νοσοκομείο, μιας και ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Ο Γάλλος προπονητής, είναι γνωστό ότι πάσχει από πρόβλημα στην καρδιά του και έτσι προτιμήθηκε η έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο, πιο πολύ για προληπτικούς λόγους.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του το ερχόμενο Σάββατο, για το παιχνίδι με την Stoke, με τον βοηθό του Gary McAllister να παίρνει προσωρινά τη θέση του.

Ο προπονητής της Stoke City Tony Pulis, σε δηλώσεις του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Γάλλο τεχνικό και σύντομα να ξαναγυρίσει στα γήπεδα και να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

“Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι στον χώρο του ποδοσφαίρου θα ήθελαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον Gerard. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα του και έπειτα να κοιτάξει την ομάδα. Η υγεία ενός ανθρώπου είναι πάνω απ’ όλους και πρώτα ο Gerard θα πρέπει α κοιτάξει αυτή”.

“ Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος δε νομίζω ότι έχει εχθρούς. Μένει στο ίδιο ξενοδοχείο που μείναμε με την ομάδα, στον ημιτελικό του FA Cup και έτυχε να τα πούμε για αρκετή ώρα. Μου φαινόταν μια χαρά και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα. Ξαφνιάστηκα όταν έμαθα ότι μπήκε στο νοσοκομείο. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα σε αυτό που τόσο πολύ αγαπά. Το ποδόσφαιρο”.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: