Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αισιόδοξος ο Collins


Μεγάλη πίεση υπάρχει στο στρατόπεδο της Aston Villa όσον αναφορά το μέλλον της ομάδας στα σαλόνια της Premier League. H Villa με μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει μπλέξει σε περιπέτειες και πλέον όλοι στο Villa Park προσπαθούν να γίνουν μια γροθιά για να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, ειδικά για τον τεχνικό της ομάδας Gerard Houllier, μιας και οι οπαδοί του συλλόγου ζητούν επίμονα την απομάκρυνση του θεωρώντας τον υπεύθυνο για την εικόνα που παρουσιάζει η Villa.

Ωστόσο ο αμυντικός της ομάδας James Collins σε δηλώσεις που παραχώρησε, ζήτησε από όλους ψυχραιμία, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται απόλυτη ηρεμία για να καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην Premier League. O έμπειρος αμυντικός δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, μιας και όπως υποστήριξε διαθέτει το μέταλλο που χρειάζεται για να υλοποιήσει έναν τόσο δύσκολο στόχο.

“ Το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή, είναι να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα. Πήραμε πολύ μεγάλη ανάσα με τη νίκη μας επί της Villa, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στα παιχνίδια που απομένουν. Λάθη έγιναν από όλους μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασκεί κριτική ο κόσμος. Προσωπικά παραμένω αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα διαθέτει το απαραίτητο μέταλλο για να μείνει στην κατηγορία και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στα δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Αν δουλέψουμε με ηρεμία, θεωρώ δεδομένη την παραμονή μας στην κατηγορία”.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: