Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Δίκαιη η ισοπαλία


Στην ισοπαλία έμειναν οι Aston Villa και Stoke προσφέροντας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και κατάφεραν να ικανοποιήσουν το κοινό με την εμφάνιση τους.

Α Ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάεις στην αντίπαλη εστία. Η Stoke σταδιακά πήρε τον έλεγχο του κέντρου και πλησίασε το γκολ με ενέργειες των Etherington και Pennant. Τελικά το κατάφερε με τον Jones στο 20ο λεπτό. Ο Delap έφερε την μπάλα στην περιοχή με μακρινό πλάγιο και ο Jones νίκησε τον Friedel ανοίγωντας το σκορ. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και οι ομάδες έπαιζαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 40' με τον Bent. Ο επιθετικός της Villa εκμεταλεύτηκε την σέντρα του Downing και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το ημίχρονο έληξε με μια καλή ενέργεια του Downing και πάλι που δεν εκμεταλεύτηκαν όμως οι συμπάικτες του.

Β Ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Aston Villa να προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Young και Pennant. Η αναμέτρηση είχε πολύ ενδιαφέρον και ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Ο Agbonlahor έδωσε μία κινητικότητα στην Villa, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να κάνει την διαφορά. Στο φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κλέψουν την νίκη όμως η ιδοπαλία τελικά παρέμεινε.

Aston Villa: Friedel, Young, Dunne, Walker, Collins, Petrov, Reo-Coker, Downing(Albrighton 68'), Heskey(Agbonlahor 79'), Bent, Young

Stoke City: Begovic, Wilkinson, Huth, Shawcross, Delap(Fuller 75'), Etherington(Whitehead 73'), Wilson, Pennant, Whelan, Walters, Jones(Diao 87')

Δεν υπάρχουν σχόλια: