Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Και ο Kenny για Houllier


Το ότι ο τεχνικός της Aston Villa Gerard Houllier έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, έχει ταράξει τα νερά των ανθρώπων του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος τεχνικός άλλωστε είναι αγαπητός σε όλους και ποτέ δεν είχε ανοιχτές αντιπαραθέσεις με κανέναν. Έτσι ο ένας μετά τον άλλον οι προπονητές της Premier League στέλνουν τις ευχές τους στον Houllier, ο οποίος παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Ο τεχνικός της Liverpool Kenny Dalaglish δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές του στον Gerard, ενώ όπως αποκάλυψε πήγε να τον επισκεφθεί και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

“ Είναι δεδομένο ότι όλοι στέλνουμε στον Gerard τις θερμότερες ευχές μας. Ειδικά για την οικογένεια της Liverpool ο Gerard είναι κάτι το ξεχωριστό, καθώς έχει αποτελέσει και τεχνικός της ομάδας. Θυμάμαι ότι όταν είχε το καρδιακό επεισόδιο του 2001 είχε μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και θυμάμαι όλο το γήπεδο να έχει παγώσει. Πήγα και τον επισπεύτηκα στο νοσοκομείο και νομίζω ότι τα πάει περίφημα. Είναι πολύ δυνατός και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι και πάλι στους πάγκους”.

“ Είναι πολύ δύσκολο να είσαι προπονητής μιας ομάδας. Η πίεση είναι τεράστια. Ξέρεις πολύ καλά ότι οποιαδήποτε αποτυχία θα την χρεώσουν σε σένα και από την άλλη οποιαδήποτε επιτυχία θα την χρεώσουν στους ποδοσφαιριστές. Είναι περίεργο να είσαι προπονητής. Γι αυτό θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τις καταστάσεις και να διαχειρίζεσαι την πίεση αυτή”.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: