Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

H Villa στηρίζει τον Houllier


Πολλά έχουν ακουστεί για τον προπονητή της Aston Villa Gerard Houllier και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Villa μεσούσης της περιόδου και έφτασε στο Villa Park μέσα σε επευφημίες και πανηγυρισμούς, ο Γάλλος τεχνικός νοιώθει ήδη μεγάλη πίεση από τους ίδιους τους φίλους της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι στο Villa Park δεν έχει έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη που όλοι περίμεναν με την άφιξη του Houllier, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι μέσα σε λίγους μήνες η ομάδα θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς ταυτότητα. Ας μην λησμονούμε ότι ο Houllier είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν είχε στα χέρια του την Villa από την αρχή της περιόδου, με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πολλά πράγματα μέχρι τώρα.

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί η διοίκηση της ομάδας, η οποία μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή Paul Faulkner ανακοίνωσε πως είναι στο πλευρό του Γάλλου τεχνικού και πως θα τον στηρίξει μέχρι τέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των Villance έχει την διάθεση να δώσει πίστωση χρόνου στον Houllier και αν μη τι άλλο να τον αφήσει να δουλέψει την ομάδα από την αρχή.

Σε αυτό βέβαια είναι άκρως αντίθετοι οι οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι θέλουν άμεσα την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας και σε ακόμη ένα παιχνίδι αναρτήθηκαν πανό στο γήπεδο που είχαν να κάνουν με αυτό. Όπως και να έχει το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο στην Aston Villa, με την διοίκησή της ωστόσο να είναι διατεθειμένη να κρατήσει την πίεση αυτή έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

“ Συνέχεια με ρωτάτε αν είμαστε δίπλα στον προπονητή και αν τον στηρίζουμε. Θα σας πως λοιπόν για ακόμη μια φορά πως ο σύλλογος στηρίζει απόλυτα τον Gerard Houllier και είναι δίπλα του. Πιστεύουμε σε αυτόν και είμαστε σίγουροι πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ανεβάσει την ομάδα πολύ ψηλά. Καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά όπως σε αυτούς έτσι και σε εμάς δεν αρέσει η εικόνα της ομάδας. Ωστόσο πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει την δουλειά του και το σημαντικότερο είναι να τον κρίνουμε, αφού πρώτα έχει χτίσει την ομάδα όπως ο ίδιος νομίζει. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Συνεχίζουμε με τον Gerard όχι μόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά και την επόμενη”.

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: