Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Aston Villa- Everton (Preview)


Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, θα παραταχθούν το απόγευμα της Κυριακής, στο Villa Park, οι Χωριάτες. Την πρώτη της νίκη ψάχνει η Everton.


Aston Villa


Με χαμηλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση θα παραταχθούν οι παίκτες του McDonald στο Villa Park το απόγευμα της Κυριακής. Οι Χωριάτες, μετά την ιδανική εκκίνηση που έκαναν απέναντι στην West Ham και τη νίκη τους με 3-0, έπαθαν ολικό μπλακ άουτ, αφού στους επόμενους τρεις αγώνες που έδωσαν, γνώρισαν δύο ήττες απ' Newcastle και Rapid, ενώ έφεραν και μία ισοπαλία στην Αυστρία.


Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται, με πολλά ονόματα να παρελαύνουν. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Ajax και της εθνικής Ολλανδίας, Ronald Koeman. Ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.


Ο αποκλεισμός απ' τους ομίλους του Europa League και η απώλεια των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, δεν χωνεύονται εύκολα. Μία νίκη απέναντι στην Εverton, μία ομάδα με ίδιους στόχους και ίδια δυναμική, θα λειτουργήσει ευεργετικά στο στρατόπεδο της Villa και θα επαναφέρει, έστω και προσωρινά, την ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.


Το παρών ανμένεται να δώσουν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι Cuellar και Collins, ενώ απόντες θα είναι οι Carew και Dunne.


Everton


Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η Everton, που μετρά μία ισοπαλία στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Moyes, σε περίπτωση που δεν κερδίσουν στο Villa Park, θα έχουν πραγματοποιήσει την χειρότερη εκκίνησή τους τα τελαυταία δέκα χρόνια.


Η αποστολή των Ζαχαρωτών κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς ναι μεν η Villa μπορεί να βρίσκεται σε κρίση, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να παρουσιαστεί μία ομάδα που δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση. Άλλωστε, το Villa Park, δυσκολεύει παραδοσιακά την Everton.


Αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι Neville, Yakubu και Yobo. Απών θα είναι σίγουρα ο Anichebe.


Παράδοση


Εξαιρετικά ισορροπημένη είναι η κατάσταση των δύο ομάδων, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς η Villa μετράει 71 νίκες και η Everton 70, σε σύνολο 190 παιχνιδιών. Η τελευταία νίκη της Everton στο Villa Park έλαβε χώρα πριν πέντε χρόνια, με σκορ 3-1.


Διαιτητής


Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Mick Jones.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: