Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

MacDonald: "Καμία επαφή με Tottenham"


Καμία βάση αλήθειας δεν έχουν τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ashley Young με την Tottenham αφού σύμφωνα με τον Kevin MacDonald δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τους Spurs. 'Εχει ακουστεί έντονα ότι ο Redknapp θέλει τον 25χρονο όμως ως οι δύο ομάδες δεν έχουν μιλήσει ως τώρα. Μάλιστα ο MacDonald ξεκαθάρισε πως δε θα ήθελε να πουληθεί ο παίχτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους λόγους που ακόμα δεν έχει πει ότι ενδιαφέρεται να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των Villans είναι ότι θέλει να δει αν θα μέινουν όλα τα μεγάλα ονόματα στο Villa Park.


"Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με την Tottenham για τον Ashley Young ούτε έχουμε ως τώρα κάποια πρότασή τους. Σίγουρα κάποιοι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν για μερικούς παίχτες μας γιατί 1-2 από αυτούς είναι φοβεροί. Έχουν δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως, θα ήθελα να μην πουλήσει κανέναν ο σύλλογος. Αν εξαρτιόταν από μένα δεν θα άφηνα κανέναν να φύγει".



Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του James Collins.



"Είναι σημαντικό να κρατλησουμε τον Ashley. Κάθε ομάδα θέλει να διατηρεί στις τάξεις της τους καλύτερούς της παίχτες. Ο Ashley ανήκει σε αυτή την κατηγορία και γι' αυτό πρέπει να μη φύγει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Milner αλλά αυτό πρέπει να το αφήσουμε πίσω".



Τέλος ο MacDonald έκανε δηλώσεις και για τον Ireland που δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή νίκη των Villans επί της Everton.



"Ο Stephen χτύπησε τον ισχιακό του τένοντα στο ζέσταμα. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ένιωσε ένα σφίξιμο και δεν υπήρχε λόγος να παίξει γιατί θα μπορούσε να επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Είναι πολύ καλός παίχτης και τον θέλουμε υγιη".

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: