Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τελεσίγραφο Milner σε City


Φαiνεται πως βαίνουμε προς το τέλος του σήριαλ της μεταγραφής του James Milner από την Aston Villa στη Manchester City και όλα δείχνουν πως θα έχει αρνητική τροπή για τους Citizens. H ομάδα του Roberto Mancini είχε καταστήσει τον Αγγλο διεθνή ως έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους στην αρχή του καλοκαιριού, ωστόσο η City έχει προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές μέχρι τώρα με τον Milner να είναι στο περίμενε.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο παίκτης φαίνεται να έχει εκνευριστεί. Oι συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται, όμως δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα.

Ετσι, με τη Villa να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστρία για το παιχνίδι της κόντρα στη Rapid Βιέννης, ο Milner φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στα Midlands, μιας και αν αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη City στο Europa League.

Ο υπηρεσιακός μάνατζερ της Aston Villa, Kevin MacDonald, μίλησε στην αγγλική εφημερίδα, και τόνισε πως αν ο Milner δε μεταβεί στη Manchester City μέσα στις επόμενες 24 ή 48 ώρες, τότε το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στο Villa Park.

" Αν ήταν να μη χρησιμοποιήσουμε τον James τότε μάλλον θα το κάναμε και στην Premier League γιατί οι πιθανότητες να τραυματιστεί εκεί είναι μεγαλύτερες. Αν ο James δεν πάει στη Manchester City μέχρι τα μέσα της εβδομάδας είμαι σίγουρος πως θα θελήσει να παίξει την Πέμπτη γιατί λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο, όπως είδαμε και με τη West Ham", δήλωσε ο MacDonald.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: