Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ενίσχυση «ώρα μηδέν» στη Βίλα


Από τη στιγμή που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή, πρέπει να συμπεριφέρεται ως τέτοιος. Ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ που αντικαθιστά προσωρινά τον Μάρτιν Ο’Νιλ στην τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, θέλει να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για το διαθέσιμο μπάτζετ των μεταγραφών.

Η συνάντηση με τον Ράντι Λέρνερ θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ ο ΜακΝτόναλντ καλείται να κρατήσει το «τιμόνι» στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ραπίντ Βιέννης για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, όπως επίσης και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ την ερχόμενη Κυριακή. Βέβαια, σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων, ο φροντιστής της ομάδας θα έχει αυξήσει τις πιθανότητές του να προαχθεί ως προπονητής των «χωριατών» και όχι να προσληφθεί νέος. Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν ο ΜακΝτόναλντ επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ, αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα, όπως επίσης να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο ισχυρός άνδρας σχετικά με το οικονομικό σκέλος.

«Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με τον κ. Λέρνερ ή τον Πολ (Φόλκνερ, γενικός διευθυντής) σχετικά με τις μεταγραφές. Η μόνη κίνηση που έχει γίνει είναι η απόκτηση του Άιρλαντ ως αντάλλαγμα του Μίλνερ, οπότε μετά το παιχνίδι με τη Ραπίντ, ίσως να προγραμματίσουμε κάποια συνάντηση. Αν όχι, τότε θα πρέπει να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι της Κυριακής. Όμως μετά από αυτό, θα έχουμε μόνο 10 μέρες για να αποφασίσουμε και να δράσουμε στη μεταγραφική αγορά» ήταν τα λόγια του ΜακΝτόναλντ.

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: