Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ζητείται προπονητής


Η Aston Villa δεν έχει βρει ακόμα προπονητή και είναι η μόνη ομάδα στην Premier League που έχει στον πάγκο της υπηρεσιακό τεχνικό. Ο Martin O'Neill παραιτήθηκε πριν ένα μήνα περίπου και παρ' ότι έκτοτε έχουν παρελάσει πολλά ονόματα από τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων κανείς δεν έχει αποκτηθεί.



Oι Villans σε μία προσπάθειά τους να επισπεύσουν τις διαδικασίες έβγαλαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στην οποία αναγράφονται τα κριτήρια που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του O'Neil

"Mέχρι σήμερα δεν έχει αποκτηθεί προπονητής και αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε είναι να διασαφηνίσουμε ποια κριτήρια πρέπει να πληροί ο κάθε υποψήφιος".


"Δύο είναι τα βασικά εφόδια που θα πρέπει να έχει. Πρώτον χρειάζεται να έχει εργαστεί ξανά στην Premier League και δεύτερον να έχει σχέδιο για την αξιοποίηση του υπάρχοντος υλικού".


"Έχουμε διερευνήσει διεξοδικά τους υποψηφίους, έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς τεχνικούς, και έχουμε καταλήξει σε μερικούς μαζί με το επιτελείο μας το οποίο ενημερώνεται και μας συμβουλεύει για τα τεκταινόμενα".


"Τώρα θα αρχίσουμε να καλούμε για συνέντευξη τον κάθε υποψήφιο που πιστεύουμε ότι πληροί τα προαναφερθέντα κριτήρια και σύντομα θα αποκτήσουμε το νέο μας προπονητή. Ως τότε ο Kevin MacDonald θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.


"Τα παιδιά σέβονται τον Kev. Χαίρει της εκτίμησης όλων. Από εκείνον εξαρτάται το αν θα είναι στη λίστα με τους υποψήφιους".

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: