Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Aston Villa- Rapid Βιέννης (Preview)


Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, θα παραταχθούν οι Χωριάτες το βράδυ της Πέμπτης στο Villa Park.


Aston Villa


Η Astoν Villa, μετά την ισοπαλία(1-1) που απέσπασε στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, έγινε αυτόματα και το φαβορί για την είσοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Χωριάτες, χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, έπαιξαν όσο χρειάστηκε, ώστε να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του.


Η βαριά ήττα της προγούμενης Κυριακής απ' τη νεοφώτιστη Newcastle με 6-0, προσγείωσε το συγκρότημα του McDonald στην σκληρή πραγματικότητα, αφού η παραίτηση του O'Neill αποτέλεσε, αν μη τι άλλο, ηχηρό χαστούκι στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων. Βέβαια, μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές διοργανώσεις και ειδικά με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οι γηπεδούχοι μένουν εκτός συνέχειας μόνο με ήττα ή ισοπαλία μεγαλύτερη ή ίση του 2-2.


Όσον αφαρά στα καθαρώς αγωνιστικά θέματα, απόντες απ' την αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι οι αμυντικοί Richard Dunne, Luke Young και Stephen Warnock. Αντίθετα, στις επάλξεις αναμένεται να βρεθούν οι James Collins και Carlos Cuellar.


Rapid Βιέννης


Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, είναι οι παίκτες της Rapid. Η περσινή πρόκριση, απέναντι στην ίδια ομάδα, θα αποτελέσει το φωτεινό φάρο για αυτούς.


Η αυστριακή ομάδα προέρχεται από δύο συναπτές νίκες στο πρωτάθλημα, πρώτα απέναντι στη Sturm Graz και στη συνέχεια εναντίον της Matterburg με το ίδιο σκορ, 2-0. Η ψυχολογία τους είναι καλή και μένει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο που ξεκινάνε ως αουτσάιντερ.


Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι στο χορτάρι του Villa Park, κάτι που αν μη τι άλλο, χαροποιεί άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.


Παράδοση


Μοιρασμένη είναι η προιστορία μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς στα περσινά τους παιχνίδια, μετράει η καθεμία από μία νίκη ενώ η πρώτη φετινή μάχη στη Βιέννη έληξε ισόπαλη.

www.agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: