Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αποδεκατισμένη και χωρίς Μίλνερ


Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί στον ευρωπαϊκό της αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, η Άστον Βίλα, γεγονός που δυσχεραίνει πολύ το έργο της. Μεγαλύτερη απουσία θα είναι αυτή του Τζέιμς Μίλνερ που πλέον θα αγωνίζεται με την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρίτσαρντ Ντάν είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τζον Κάριου, Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, Κάρλος Κουεγιάρ , Τζέιμς Κόλινς είναι τραυματίες. Οι Στιλιάν Πετρόφ, Λουκ Γιανγκ και Άσλεϊ Γιανγκ θα ξεκουραστούν ενώ οι Εμίλ Χέσκεϊ, Μπραντ Φρίντελ και Στιούαρτ Ντάουνινγκ ίσως να αγωνιστούν. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθησαν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα πάρουν πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ που βρίσκεται προσωρινά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιβλητική νίκη των «χωριατών» με 3-0 επί της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα της Premier League.

Από την άλλη η Ραπίντ Βιέννης θα μπει ιδιαίτερα αισιόδοξη στον αγωνιστικό χώρο μετά την περσινή της επικράτηση επί της Βίλα όταν τους είχε φέρει ο δρόμος και πάλι αντιμέτωπους. Οι Αυστριακοί είχαν επικρατήσει 1-0 εντός έδρας και ηττήθηκαν 2-1 εκτός, αποκλείοντας τους αντιπάλους τους από τη συνέχεια του Europa League. Φέτος έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημά της με δύο νίκες και δύο ήττες σε τέσσερις αγώνες.

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: