Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Rapid Βιέννης- Aston Villa (preview)


Η περσινή χρονιά στο θέμα Ευρώπη δεν πήγε όπως τα υπολόγισε η Aston Villa. Aποκλείστηκε από πολύ νωρίς από το Europa League, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Φέτος όμως, άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των Midlands ελπίζουν πως αυτό θα αλλάξει και θα δώσουν το παρόν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αντίπαλος της ομάδας του υπηρεσιακού τεχνικού Kevin MacDonald είναι και πάλι η Rapid Βιέννης, με την κληρωτίδα να αποδεικνύει πως όταν έχει κέφια βγάζει ενδιαφέρονται ζευγάρια. Η ομάδα του Peter Pacult θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της Villa και με οδηγό τα δύο περσινά παιχνίδια ελπίζει πως θα είναι και πάλι αυτή που θα προκριθεί.

Rapid Βιέννης

Κανένα πρόβλημα, μέχρι αυτήν τη στιγμή δε μετράει ο μάνατζερ της αυστριακής ομάδας, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα άπαντες στο στρατόπεδό της. Μάλιστα αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι η ομάδα του Pacult προέρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Sturm Graz με 2-0, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό πως οι αυστριακοί θα υποδεχθούν τη Villa με την ψυχολογία στα ύψη.

Μάλιστα ένας από τους παίκτες που ήταν στο περσινό ρόστερ της Rapid που απέκλεισε τους Villans, o Andreas Dober κατέστησε τους φιλοξενούμενους ως το φαβορί, ωστόσο ελπίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα καταφέρουν να επαναλάβουν την περσινή ιστορία και να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

" Η Aston Villa είναι το φαβορί. Ηταν το φαβορί και πέρυσι αλλά καταφέραμε κάτι καλό απέναντί τους και ελπίζουμε να το ξανακάνουμε. Εχουμε μεγάλο σεβασμό για αυτούς και είμαι σίγουρο πως και εκείνοι έχουν σεβασμό για εμάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν πρόκειται να είναι εύκολα παιχνίδια για εκείνους", ήταν τα λόγια του Dobner.

Αston Villa

Στη σκιά της μεταγραφής του James Milner στη Manchester City ταξίδεψε η Aston Villa στην Αυστρία με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Αγγλος μέσος με 26 εκατ. λίρες, αποτελεί παρελθόν από τα Midlands, με τον Stephen Ireland να παίρνει την αντίθετη κατεύθυνση.

Κατά τα άλλα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο υπηρεσιακός προπονητής Kevin MacDonald απαριθμεί ορισμένα προβλήματα. Απόντες από το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι οι Carlos Cuellar, James Collins, Gabriel Agbonlahor, ενώ για πολύ καιρό θα είναι εκτός ο Fabian Delph με πρόβλημα στο γόνατο. Στο αρχικό σχήμα ενδεχομένως να βρεθεί ο John Carew, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό.

Επιπλέον, με πολύ καλή ψυχολογία πηγαίνουν και οι Villans στην Αυστρία μιας και προέρχονται από το επιβλητικό 3-0 κατά της West Ham. Τέλος ο Stephen Ireland δεν πρόκειται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Παράδοση

Τα περσινά δύο παιχνίδια είναι οι μόνες φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, με αμφότερες να μετρούν από μία νίκη.

Διαιτητήτης

Ο Alain Hammer από το Λουξεμβούργο θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Francois Mangen και Christian Hottgen.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: