Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Γκολντ: «Απειλήθηκε η ζωή μου»!


Ακραίες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Άστον Βίλα η απομάκρυνση του Μάρτιν Ο’Νιλ από την τεχνική ηγεσία και η ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέιμς Μίλνερ για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Ο συν-ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντέιβιντ Γκολντ ένιωσε τη σωματική του ακεραιότητα να απειλείται από «ζώα» όπως τους χαρακτήρισε!

Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο, όταν εξαγριωμένοι οπαδοί της Βίλα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό του και για την εύρεση των οποίων, ο Ντέιβιντ Γκολντ δίνει αμοιβή! Ο Γκολντ παρακολούθησε από κοντά την ήττα της ομάδας του από την Άστον Βίλα στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του πρωταθλήματος και έξω από μια μπυραρία έγινε αντιληπτός από θερμόαιμους φίλους των «χωριατών». Αρκετά μπουκάλια εκτοξεύθηκαν στο αμάξι του αφεντικού της Βίλα, στη στιγμή που άλλοι το κλωτσούσαν με μανία. «Δύο άτομα που μόνο ως ζώα μπορούν να χαρακτηριστούν έτρεξαν έξω από την παμπ και πέταξαν μπουκάλια μπύρας στο παράθυρο του οδηγού, με αποτέλεσμα να το σπάσουν.

Προσπάθησαν να μπουν μέσα στο αμάξι. Ευτυχώς οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και η μηχανή ήταν ενεργή, αλλιώς θα είχαμε χειρότερα αποτελέσματα. Μου φάνηκε σαν αιώνας, αλλά ήταν απλά λίγα λεπτά. Τα μπουκάλια που έπεσαν στο αμάξι και έσπασαν το παράθυρο θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει τον οδηγό μου. Επίσης, τα θραύσματα από το τζάμι θα μπορούσαν να μας κάνουν ζημιά. Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο χειρότερο γίνεται» κατήγγειλε ο Γκολντ με κάθε λεπτομέρεια για την ολιγόλεπτη περιπέτεια που βίωσε.

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: