Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Στη City ο Milner


Τέλος σε ένα από τα πιο πολύκροτα μεταγραφικά σενάρια του φετινού καλοκαιριού, έβαλε χθες το βράδυ το δημοσίευμα της Guardian, στο οποίο αναφερόταν πως Manchester City και Aston Villa συμφώνησαν για τη μεταγραφή του James Milner από τη δεύτερη στην πρώτη.

Ετσι φαίνεται πως η πίεση τόσο του Milner όσο και της Aston Villa προς την πλευρά της City έπιασε τόπο, μιας και ο υπηρεσιακός προπονητής της Villa, Kevin MacDonlad δήλωνε χθες πως εφόσον ο 24χρονος Αγγλος δεν έχει ολκληρώσει τη μετακίνησή του στα Eastlands, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, τότε θα έμενε στη Villa.

Το κόστος της μεταγραφής του Milner θα φτάσει τα 26 εκατ. λίρες με τον Stephen Ireland να κατευθύνεται προς το Villa Park. Η μετακίνηση του Milner στα Eastlands έρχεται λίγο μετά από αυτή του Mario Balotelli, ο οποίος κόστισε 22, 5 εκατομμύρια, με τη City να φτάνει τα 129 εκατομμύρια για τις φετινές της μεταγραφές.

Επιπλέον, οι οπαδοί της City ίσως να έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο απόκτημα της ομάδας τους λίαν συντόμως, μιας και ο Milner αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη γαλάζια φανέλα την ερχόμενη Δευτέρα, όταν οι Citizens θα υποδεχθούν τη Liverpool, στο σημαντικότερο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Premiership.

Tέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως από την πλευρά της η City δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στη μέρα ή το αργότερο αύριο.

agglia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: