Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ανήσυχος ο ΜακΝτόναλντ


Όσο κι αν εμφανίζεται σε δίλημμα για το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον νέο προπονητή της Άστον Βίλα, ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ γνωρίζει πως ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην απόφαση των ιθυνόντων τον σύλλογο για την πρόσληψή του στη θέση του Μάρτιν Ο’Νιλ.

Πρωταρχικό μέλημα ωστόσο του υπηρεσιακού τεχνικού των «χωριατών», είναι η ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Έβερτον την ερχόμενη Κυριακή. Η Άστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ δύο φορές με τους Αγκμπονλαχόρ και Χέσκεϊ, όμως οι αυστριακοί της Ραπίντ κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και το τελικό 3-2 άφησε πικρή γεύση στο «Βίλα Παρκ».

Το μέλλον του ΜακΝτόναλντ στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το παιχνίδι με την Έβερτον. Ωστόσο, ο πρώην φροντιστής ισχυρίστηκε πως η ευρωπαϊκή αποτυχία μπορεί να θέσει νέους όρους στο ενδεχόμενο να αποτελέσει τον νέο προπονητή της Βίλα. «Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει αντίκτυπο, αλλά η αλήθεια είναι πως τα ΜΜΕ με παρουσιάζουν όλο αυτό τον καιρό ως την πρώτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία. Είναι μεγάλο πλήγμα για την Άστον Βίλα ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές απογοητεύτηκαν. Είναι επαγγελματίες και είναι περήφανοι για αυτό που κάνουν. Το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά η αντίδραση της ομάδας και των παικτών στο παιχνίδι της Κυριακή».

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: