Aston Villa

Sky Sports | Football News

BBC Sport | Football | Teams | A | Aston Villa | World Edition

Live scores


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Φάνηκε στο χειροκρότημα…


Τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας, φάνηκαν σαν αιώνας στον Τζέιμς Μίλνερ. Ο νεαρός μέσος της Άστον Βίλα μόλις πάτησε το πόδι του στο «Βίλα Παρκ» στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ, συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του και αρκετοί ήταν αυτοί που τον αποδοκίμασαν. Καθώς αποχωρούσε, τους ανάγκασε να τον χειροκροτούν όρθιοι.

Η ενδεχόμενη αποχώρησή του από τους «χωριάτες» για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι, έχει ενοχλήσει τους φίλους της Άστον Βίλα που μετά την απομάκρυνση του Μάρτιν Ο’Νιλ από την τεχνική ηγεσία, βλέπουν ακόμη ένα σπουδαίο μέλος της ομάδας να αποτελεί παρελθόν το επόμενο διάστημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τζέιμς Μίλνερ αποδοκιμάστηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τη Γουέστ Χαμ, με το αρνητικό κλίμα να οφείλεται περισσότερο στη δυσαρέσκεια των οπαδών για το γεγονός και όχι προσωπικά για τον διεθνή Άγγλο. Ο ίδιος απέδειξε πως εντός αγωνιστικού χώρου είναι απόλυτος επαγγελματίας.

Οδήγησε τη Βίλα στη νίκη με σκορ 3-0 πραγματοποιώντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μέσα στη σεζόν, ήταν ο σκόρερ του τελευταίου γκολ για τους «χωριάτες» και με την απόδοσή του, η αντίδραση του κόσμου μόλις αυτός αντικαταστάθηκε λίγο πριν το φινάλε, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αποθεωτική. Το παρατεταμένο χειροκρότημα της εξέδρας ήταν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Μίλνερ, που με τη σειρά του ανταπέδωσε προς αποκατάσταση της σχέσης του με τους οπαδούς. Πολλοί εξέλαβαν το περιστατικό σαν το αποχαιρετιστήριο του 24χρονου μέσου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει το γεγονός πως τίμησε και συνεχίσει να τιμά και με το παραπάνω τη φανέλα της Άστον Βίλα.

england365

Δεν υπάρχουν σχόλια: